Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jól kibaszol a traktorossal! Kérjé tőle egy új mocit, és megegyeztek peren kívül! Parasztbácsi nem gondolta, hogy az úton más is közlekedik!
most járt le január 2-án az eltiltás, ugyhoyg már csinálom is a jogsit, szerdán lesz a rutni vizsga
bal kéz érszakadás, izom nyullás. és az izom szövet leszakadt a csontról egy helyen.
kulcscsonttörés,
tartom is .
kaptam is rá tortát.
Húúú ez szívás én mostanába inditom a kártéritést mer a bíróság kimonttta hoögy az Mtz rossz helyen állt és kihirdette a A foglalkozás körében okozott fogyatékosságot okozo maradandó testi bala blA a fogyatékosság eddig is megvolt Téged mivel műtöttek?
Hát ez eléggé szarul néz ki! Tényleg aznap tarthatod a 2. szülinapod!
Kiskezeit csókolom! Mellesleg, megkésve sok szépet és jót kívánon nőnap alkalmából!
A "NEKEM VAN BIZTOSÍTÁSOM" cimű szöveg kijelentés volt, mellyel tényt próbáltam közölni. Az hogy ezt te válasznak vélted, csupán a véletlenek furcsa összjátéka miatt lehetett. Természetesen tudom, hogy a kérdést nem felém intézted. Elénézést kívánok a közbeszólásért.
Hát igen gyárikrosszal necces az utcázás.
Estét crossördögök
ha kismotor biztositásod van akkor fizet a biztositó.
de nekem egy te 610 husky volt. és arra nem volt rendszám, jogsi bizositás stb.
husky te610 volt neki...nem kis gép volt
Pöröghünk emberek pörögjünk. Nem érek rá ittten. Tízig vagyok, aztán tépek haza. Még cikket kell irnom egy bringárol!
Azúgy nem érdekel hogy mivan nem téged kérdeztelek! Őt kérdeztem nemtom mivel ment gondolom gyárikrossz!Arra vok kiváncsi! Valszeg a tied 50re volt vizsgátatva!
Nekem van biztosításom, és a motorba nincs beleütve hogy 125. Akkor most mi van? Összetöröm Jani BMW-jét akkor ki fizet? Ha a helyszínen nem jönnek rá, hogy 125 akkor nincs para? Vagy SÁRGA-KÉKet töltünk, és puszi pá?
Jah igen nem volt niztositásod ezé kellett zsebbőpl fizetni bocs értem.......
ezt részletesebben kérhetném?
de akkor "lányos" zavarba voltam
Fúú vazze mivel mütöttek nekem a lépem kapták ki mer megkostóltam 1 Mtz82est! Neked?
spalya

majdnem eltaláltad.

egy Ignisbe száltam bele, meg a szemből jövö MAN kamionba.
a kamionhoz meg nem olcsok a cuccok.
Jó Kussolj "Szia mondjad"
helyesebben: ragni olajtot a motorbe
gerre

hasonlo
van benne büntetés i a személyi sérüléssel járó közuti baleset okozása miatt.
és a másik 2 járműben okozott kárt is zsebből kellet fizetni.
Ok de gondolom ezé van a kötelező...