Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na cső skacok
mentem partizni egy kicsit monoba
majd reggel jövök
szevaaaaaa
Nézd a hirdetéseket szokot lenni hitelezhetö ahol a kezdöbe hátha beszámitanák..(talán a yamaha fehérnél láttam ilyet..)nézz körül
de az a baj hogy nekem a zseton kéne érte..mert hutelre vennék mocit...és gitelbe meg kell 30-40% kezdő
Az a baj a kereskedöt nemérdekli mennyit költöttél rá probáldmeg ugyhirdetni hogy xy-tipusuba beszámitatnád,van aki levan égve és beszámitja...
es amugy mennyiért osztanak egy ilyen magic telot?

gondolom nem 2 fillér
nemnagyon számitják be,ha meg igen..akkor hugyé szaré..sajnos
Most nézem a GOOGLE MAPS-t. Megoldható! Különben is járatós a gép, pont ilyen terep kell neki. Szépen hosszan végig csurgok az erdőn-mezőn. Mindent kikerülök. Jó vagyok tájékozódásban (bárkit meg merek kérdezni, hogy hol vagyok) Remélem fél tank benya el is megy mire kiérek! Presze feletétele ennek, hogy legyen motorom.
Te nem próbáltad meg sehol se beszámítattni a géped? vagy nem éri meg?
Újpeströl nehéz lesz terepen kijönnöd a 17.kerületbe.
Márc 18 Sóskút Endurocross OB a bányában bővebb infó a www.enduro-sport.hu -n.
bye all.
Oda már amúgy is régóta ki akarok menni, de szigoruan terepen végig! Kérdés, hogy mikor lesz meg a motorom. Megmondtam nekik, hogy legyen már kész!
Ha jó lesz az idö Ferihegy 2 mögötti pályán várlak szeretettel és kiprobálhatód vasárnap
hát ez az, pedig jó lenne egy fasza kis gép
Esélyed meg van rá sajnos a 750 jó ár .ha jó a gép.
Akkor én is ki akarom próbálni!
De tényleg kiváncsi vagyok. Nekem igazán csak a bringák "futóművében" van tapasztalatom. De ami ott igaz az az MXben is igaz.
Ez azért nem igy van . egy sima beállitással azért lehet javitani, de hogy tényleg jó is legyen oda több is kell nem véletlenül használják a versenyzök . Volt több motorom de egyik sem volt futómüvileg ilyen jó akármit csináltunk velük.Mindenki aki probálta már a gépemet dicsérte a futómüvét .
Sztetek 2002es yzf250-ért sok a 750?
értem, ezzel az a gáz, ha veszek 900000ért egyet, arra is lehet ennyit kéne költeni
700000ft volt ha jól tudom és szar volt a motorja dugó hajtokar csere fötengely is kopott volt benne 250000ft volt a javitás szelep csere egyebek.
ne füstöljön,ne csörögjön,..gondolom..
de amugy nemtom
Mennyiért vette? amúgy mire kell figyelni 4t vásárlásakor?
Ez csak beállítás és olaj kérdése!
Egy ilyen rendel nekem is!