Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

96-OS
Vagy nem tudná nekem valaki megmondani alvázszám alapján?Alvázszáma:JH2JE01A71M502244
Szeva zoozee!Egy kérdésem lenne?2000-re vagy 2001-es?Alvázszáma:JH2JE01A71M502244
Szasz mindenkinek
Fékbetét téma...1nagy foss a ragasztott+lehethogy ugyérzed jolfog de majd amikor tárcsát elkezdi szétkurni,szerintem ezen ne sporolj...de ahogy érzed.
egyszóval szarok viszont kímélik a tácsát
mégsem értenek hozzá
Én azért nem bíznék ennyire a "helyben sütött" fékbetétben
bazzeg ezek a köcsögök értenek hozzá... már nem lehet akárhogy beirkálni..... ha pl beillesztesz vmit vágólapról nem adja fel a hsz t hanem kidob a főoldalra
jo lesz az....
a dt m be hátul iyen gyártatott betétek vannak.... semmi különbséget nem érzek az előző gold fren fékbetéttel... elöl apracing van
szeva
amúgy szevasztok
ja..én se értem mit kell szarakodni...be a boltba meg kell venni az uajt és csumi
jah és M-es
azok lesznek ám a jó fékek........a féken eg a sisakon érdemes spórolni
9247
holnap viszem a fékbetétet és ragasztatok. gerretöl hallottam,hogy mondnai kell hány miliméter kell rá.... honnan tudom megszerezni a szökséges adatokat???
Hali!
zárt sisak,kivehető, mosható bélés,jól szellőző kivitel,polikarbonát héj,Tavaj vettem, valahogy nyáron,de keveset használtam ,mert nemvolt motor.....cross sisakot szeretnék azért adom el...15.000HUF
TTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én MOTUL710-et
de sebaj,a célnak megfelelt a kijelentésem