Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

titteket fel enged msn re?
csütörtökön hozza haza a srác..mertm ég nincs nála a kx..még nem is ment vele..és már adja is el
egy váltókar kb menyi?
Elvileg ilyesminek kéne lennie annak a KX nek.
jó lenne mit ne mondjak!
hát azért nem de 50es rxszel ez nehéz mutatvány...azért a 125ös telói sincsenek a toppon,50esé egyenesen szarok,szal azzal ilyet ugrani..
na halo...a moci amit kinéztem az elkelt...németben volt és apa épp kint van vagyis kapora jött volna... de majd lesz másik
ez épp most láttam a bikepicsen . xlzx rád gondoltam ,te is ilyen vagány vagy már?
Csapj le rá, persze ha ádi-nak nemkell ,
egy fasza kx-el jóljárnál!!
bezony ádi,ne pofátlankodj! Evenxnek régóta nincs gépe!
Legyen szived ádi neked van kető
Nah szóval!
Faisst! a motor engem is érdekelne és nekem lenne KP m azonnal hogy kifizessem. Igaz te voltál az első Ádi , ezért az elsőség joga téged illet!
Amugy meg komolyan érdekelne a sas, lenne mivel motoroznom ,míg összejönne a többi lóvé a nagy vasra!
Szóval én akár holnap is tudnék érte menni.
hát nem tudom ha lesz időm akkor igen ................de felfújom kompresszorral picit van egy próbateknőm ilyen esetekre abba víz és mielőtt szerelnél kiderül , hogy jó -e a cucc !
akkor holnap teszt?
igen
400
és jól végezte dolgát?
megszáradt a fémragasztó
karcsika
höhö ilyen mezem lesz.... díjmentesen
ezzel a taggal beszélté
bár ha only cross akkor páncél... én meek városba is... és ingyé volt... és fel tudom venni a kabát alá... és crossra is jó
Na megjöttem
Hirtelen felindulásbol elmentünk motorozni....nem sokat mert hirtelen jött az ihlet de 2orácska is jó volt így suli után jelentem pont fasza a sár
mert ce protektorok....nekem is teli van de a gerincnél csak 1 keményebb "lap" van..
beszéltem a taggal akinek megadtad a számát.... mondta hogy csütörtökön küld képet