Ez a sárkány Gábor száma, a szakiét én nem tudom. Valami Koch Róbertnek híjják, de ebben nem vagyok biztos. Az öreg Sárkány biztos megmondja, rendes ember.
Gyobali... biztosan jobban crossozik, mint én.))) Meg Te is.)))
Mindketten nagy crossosok vagytok. DDD Gondolom a crosspályán szükséged van a visszapillantóra is:)) Balek. Ne reklamálj.
Micsoda fórum, mint a chaten a motoros szoba.))) Ott is az össze 16 éves már leforgatta a hayabusát is.)) Beszarok.DDD Én még a husky TE 450emet sem tudom végig csövön tartani, majd pont Ti fogjátok az 525-öt.. Hahaha :D
Faisst....... Igen becsajoztam, de nem döngettem meg, csak játszottunk.. De semmi különös. Amúgy pénteken mehetünk.
Szeva.Bocs a késői válaszért,de tegnap el kellett húznom a dolgomra.Hát ha traktoros vagy láthattál furcsaságokat.Amúgy biztosan megbírkózol a feladattal.Tök egyszerű,és ha némi logikád van,menni fog.Sose feledd,ezt is emberek csinálták!!!
és lehet nem is tépte neki....
Kukába az utcai motorokkal!....irány az erdő, pálya....utcán csak észel...(mondom most, közbe nem mindig jön ösze nekem se.....)
szegény srác, meg a családja, na meg a haverjai
szőke nő motorozik
játszottatok...
szájharMAUNIKán?
Jaja menni kéne egy kicsit röhögcsélni
Mindketten nagy crossosok vagytok. DDD Gondolom a crosspályán szükséged van a visszapillantóra is:)) Balek. Ne reklamálj.
Micsoda fórum, mint a chaten a motoros szoba.))) Ott is az össze 16 éves már leforgatta a hayabusát is.)) Beszarok.DDD Én még a husky TE 450emet sem tudom végig csövön tartani, majd pont Ti fogjátok az 525-öt.. Hahaha :D
Faisst....... Igen becsajoztam, de nem döngettem meg, csak játszottunk.. De semmi különös. Amúgy pénteken mehetünk.
de csatlakozom Kornél bácsi igazságához
Kukába az utcai motorokkal!....irány az erdő, pálya....utcán csak észel...(mondom most, közbe nem mindig jön ösze nekem se.....)
így száguldozzatok
részvétem!
Ég veled!
Ha 41es a lábad akkor a 43mas lehet jó lenne. Igazán próbálni kéne, és akkor megmondanám ,hogy jó-e vagy nem.
Amugy van egy sisakod eladó ,amint látom a műmájereknél hirdetted! mesélj róla pár sort(ára fajta, évjárat, állapot, anyaga,méret stb)
gondolom...