Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy szerda.Szombat!!!
szerdai nap ugye??? háhá nekünk szünet lesz akkor... mimegyünk.... egy térképet fellökhetnél hogy merre van hogy odataláljunk
és kawasaki ízű coton??? ugye Faisst
Faisst. nem szájharmouni----káztunk, de persze, hogy osztok.))) Hogy a faszba ne.))))) úgy is ritkán nézek ide fel, akkor meg miért nem osztanék:)))
Na. Eljött az idő hogy minden fórumozó elkezdje előásni a motorját,hogy a Márc.17.-ei nyílt napra felkészítse.Tehát ezúttal minden érdeklődőt meghívok a csolnoki MX pályára egy kötetlen baráti szezonkezdő motoros mulatságra.Lesz patentul megtúrt pálya,kaja,Tibicsoki,lufi,stb....
gyülekező 8 órától.Várunk sok szeretettel mindenkit.
Szerintem is de szerinted nem lesz semmi baja mert szerintem is hogy bejáratós volt lerakódott az olaj a kipuffogóba
Igen a képen még az de ma szedtem le rola a fekete foliát és most igy fehér lett csak nem csináltam még rola fényképet!A gyerek leragasztota azt mondta azért hogy szálitáskor ne karcolodjon meg!
figy legalább ha sötétben mész nem megy át rajtad semmi mert ki vagy világítva
na várj tarfó az más... én a gyújtótekercsről beszélek amin ott leledzik a mágnes... az zárlatos... kiakad a műszer ha mérem az ellenállását 2mohmos méréshatárban szal szar. a tarfót most cseréltem.. az is szar volt... 234 ohm a jeladóm ellenállása!! az jó ??nem tudja vki?!!
gondlom azért csinálja mert meg gyullad a gyapot és azokat lövi ki
nem ilyesmi haza felé jöttünk aszfalton majdnem tőgázon kb 20 km en át és hátranéztem és kis parazsak is távoztak
szoekresz dik

mienek a sx 125 -k? 2003 as
link volt
(ha már otjártok lezsírozhatnátok )
valakinél volt már úgy hogy a 2T nél a kipufogón kis zsikrákat parazsakat pufog ki
hát nem ...ezeket a külső öntött trafókat nem szokták újratekerni ....ilyen töltőtekercseket meg ilyesmiket szoktak inkább
a hátsó idom kicist csúnyácska
ja meg kössz a gratuláciot!
Nem miért?
Elfogadom a vicet!
grat a mocihoz zsír
kaptál hozzá idomokat?
nem tudsz véletlen vkit aki foglakozik gyújtótekercsek újratekercselésével?
2000......2001......2002
sokat aludtál vagy ponthogy keveset?
jól van csak vicceltem
Jól néz ki a cr