jajj megjöttem sajnos a nagy endúrózásból ......csak a baj az , hogy kilyukadt a hűtőm mert egy faág megfeszítette a kopoltyúmat és az meg kiúzta hűtő oldalát ....első alkalom , hogy hondámért furgon jött a 3 év alatt pedig ezzel volt menve rendesen ...ennyit a 2T megbízhatóságáról...persze erről sem a honda tehetett ..............de azért agyvérzés félbehagyni a menetet
mindegy nagyobb bajunk ne legyen soha az életben ....
amúgy észrevettem én is , hogy szarrátörölgetnek minket itt......de ha nem kellünk ide nem ez az egyetlen hely ahova firkálni lehet.................
jaja...eddig nem is ismerted ezt az oldalt? fasza vidik vannak rajt,ird be a márkát a jobb felsö sarokban lévö keresöbe és már dobja is a vidiket én most is a dagonyázásokat filozom
amugy ha valakit érdekelne a youtube-röl vans szó..........
na de tényleg nem baromságokat irtam .Akkor ezek mindent megtehetnek vagy mi a faszom van.Akkor gondolom most engem kitiltanak ha elküldöm öket a jó kurva édes anyukba nem .Akkor megis teszem menyetek ti geci buzik a jó kurva anyátokba töröljetek más topikbol baszátok meg nem hülyeségböl és nem unalomüzésböl irogatok itt hajnalok hajnalán.
amugy vigasztaljon hogy pénteken ültem utoljára a motoron
mindegy nagyobb bajunk ne legyen soha az életben ....
amúgy észrevettem én is , hogy szarrátörölgetnek minket itt......de ha nem kellünk ide nem ez az egyetlen hely ahova firkálni lehet.................
Verbatim DVD−R 16x −−−−−100cake−−ͨ 2;−− 8 000 Ft
Verbatim DVD−R ***16x*** **10cake** 1 400 Ft
TDK DVD−R *****16x***** 25cake 2 500 Ft
Philips DVD−R ***16x*** 50cake 4 400 Ft
Philips DVD−R 16x ****LIGHTSCRIBE**** 10db 2 800 Ft
Verbatim DVD−RW 4x normaltok 10db 3 900 Ft
TDK DVD−RW 2x 10cake 2 500 Ft
Sony DVD−RW 2x 25cake 4 800 Ft
Verbatim DVD+R DualLayer 2.4x ***10cake*** 7 700 Ft
Philips DVD+R DualLayer 2.4x 25cake **PRINT** 15 000 Ft
TDK CD−R 52x ***100cake*** 6 000 Ft
TDK CD−R 52x −−−−50cake−−−− ; 3 500 Ft
Verbatim CD−R 52x −−−25cake−−− 2 000 Ft
Verbatim CD−R **50cake** 3 200 Ft
Philips CD−R 52x ***100cake*** 5 700 Ft
amugy ha valakit érdekelne a youtube-röl vans szó..........