Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh, ez naggyon rossz érzés
jobbulást a lónak
amugy vigasztaljon hogy pénteken ültem utoljára a motoron
ha egyszercsak ugy döntünk lehet csinálni egy enduros forumot, kölün topicokkal és még áttekinthetőbb is
jajj megjöttem sajnos a nagy endúrózásból ......csak a baj az , hogy kilyukadt a hűtőm mert egy faág megfeszítette a kopoltyúmat és az meg kiúzta hűtő oldalát ....első alkalom , hogy hondámért furgon jött a 3 év alatt pedig ezzel volt menve rendesen ...ennyit a 2T megbízhatóságáról...persze erről sem a honda tehetett ..............de azért agyvérzés félbehagyni a menetet
mindegy nagyobb bajunk ne legyen soha az életben ....

amúgy észrevettem én is , hogy szarrátörölgetnek minket itt......de ha nem kellünk ide nem ez az egyetlen hely ahova firkálni lehet.................
9226
Ez öcsém odabasz
off ha vkit érdekel cd & dvd szóljon

Verbatim DVD−R 16x −−−−−100cake−−ͨ 2;−− 8 000 Ft
Verbatim DVD−R ***16x*** **10cake** 1 400 Ft
TDK DVD−R *****16x***** 25cake 2 500 Ft
Philips DVD−R ***16x*** 50cake 4 400 Ft
Philips DVD−R 16x ****LIGHTSCRIBE**** 10db 2 800 Ft
Verbatim DVD−RW 4x normaltok 10db 3 900 Ft
TDK DVD−RW 2x 10cake 2 500 Ft
Sony DVD−RW 2x 25cake 4 800 Ft
Verbatim DVD+R DualLayer 2.4x ***10cake*** 7 700 Ft
Philips DVD+R DualLayer 2.4x 25cake **PRINT** 15 000 Ft
TDK CD−R 52x ***100cake*** 6 000 Ft
TDK CD−R 52x −−−−50cake−−−− ; 3 500 Ft
Verbatim CD−R 52x −−−25cake−−− 2 000 Ft
Verbatim CD−R **50cake** 3 200 Ft
Philips CD−R 52x ***100cake*** 5 700 Ft
hehe... terjednek a hírek hogy vállalom a 2t motork javítását... 2 re hoznak egy 250 wr t jövő héten meg egy 125 ös DT t
jaja...eddig nem is ismerted ezt az oldalt? fasza vidik vannak rajt,ird be a márkát a jobb felsö sarokban lévö keresöbe és már dobja is a vidiket én most is a dagonyázásokat filozom
amugy ha valakit érdekelne a youtube-röl vans szó..........
gici jó ez az oldal amit átküldtél tegnap fasza videok vanak rajta quadosoknak.
quadosnak mondhatnám magam,ha lenne quadom ugy csak quadocskás vagyok
Mi quadosok tartsunk ösze
benne vagyok
LÁZADJUNK
mi lenne ha elárasztanánk a moditopicot?? az lenne a nagygeciség
na eszt értem ádi de akkor is ne a normális üzeneteket töröljék ki a komcsi gecik
sztem nem tetszett nekik hogy be akarjuk hozni a májerokat... lehet a modik is májeres köcsögök....
van egy olyan topic hogy üzenet a moderátornak
ha kitiltanak regelsz egy új accot
na de tényleg nem baromságokat irtam .Akkor ezek mindent megtehetnek vagy mi a faszom van.Akkor gondolom most engem kitiltanak ha elküldöm öket a jó kurva édes anyukba nem .Akkor megis teszem menyetek ti geci buzik a jó kurva anyátokba töröljetek más topikbol baszátok meg nem hülyeségböl és nem unalomüzésböl irogatok itt hajnalok hajnalán.
mert köcsögök