Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 525el mentem bi-bi-bi
jóóhogy!!
ráülni=szanaszét cibálni a gázkart=menet közben?
ráülni=szanaszét cibálni a gázkart
ráülni és menni vele,vagy csak ráülni?
Hali
CSapatáson volt szerencsép ráülni egy KTM-re és tudjátok min fostam be majdnem??
Az RX rohadtúl magasabb mint a KTM 450EXC
azért van hogy lefelé még véletlenül se váltsál
szal télleg ne mert azzal tönkrebaszod..
ma meg lett túrva a csepeli pálya markolóval..meg lett egy uj ugrató...holnap még tökéletesités..aztán a nagy asztalos megcsinálása markolóval..de az csak jövöhéten szerintem..
én is motoroztam ma..igaz aszfalton..de jó volt
emberek.... főleg aki vágja a gyújtásértékeket...
a jeladótekercsem 234 ohm ellenállású... a sima tekercsem nagyobb mint 2 megohm (kiakad a műszer)
a jeladótekercsre 1000 ohm körüli értéket mondanak a szakik... viszont a sima tekercsre nem tudom mi a normál érték... vki meg tudná mondani?!
az miért van,hogy felfelé váltásnál faszán könynedén jöna válto,lefelé váltásnál pedig kicsit nehézkesebben?
amúgy megosztom veletek a tapasztalatokat.....elindultam...nagyon fura volt,kuplungot nagyon nem éreztem indulásnál mert megfogja,de már megy kanyarban ha nyit a power akkor a gumi fele ott marad még akkor is ha meleg a gumi...jöttem haza fele,utcából kanyarodtam ki,jött egy bmw és tolta neki....így hát nekem is csutkázni kellett és nem kis powerslideot toltam fékezni eszméletlen jó a hátsóval, mitas után,ez nem csúszik meg sehol se sebesség tapasztalataim nem igen vannak,4ben meg van a 100 de fulladozunk elég csúnyán(6ban megfogott minket a szél,de 120nál még nem volt nyitva a power,úgyhogy a 140-150 tutkó meg van úgy vélem),gyorsulás meg érzésre jobb lett,mert ugye kevesebbet váltok,kerékre nem igen jött.
Ja és kiment majd 20lityó benzin de vót akkora sár....
Na gyerekek szevasztok..Kenettünk spy kollégával vózam tómederbe de segített a diffizár pedig azthittem helikoptert kell hívni Belvízen szebben raktam keresztbe mint jegen... Voltak történések Kisegitettem 1 ezerhármas ladát kihúztam a sárból egy csőszbácsi naon megharagudott ránk és az öklétrázta meg ilyenek
Csak aszt ne mond hogy elakarod cserélni a cr-re
gart...non szupi lex
Szeva.Ugy elfáradtam mint állat,akkor vereettünk ma gerével, nagyon fasza volt.....
meg persze jot dagonyáztunk
Csá szerintem ez egy Honda Xl 600 TRANSALP
91-94 ig
http://www.bikepics.com/honda/...
ezzel most lehet h igazat mondtál üt a felni,mind2 oldalt remélem a görgőzés segít
Még1 félév és kész az első is de jol nézki
grat!
na van egy félkész supermotom
Ja azt hiszem ez 600-as!
azt meg nemtom megmondani hogy 600 vagy 650 mert ugye mind2 van belőle...