azért van hogy lefelé még véletlenül se váltsál
szal télleg ne mert azzal tönkrebaszod..
ma meg lett túrva a csepeli pálya markolóval..meg lett egy uj ugrató...holnap még tökéletesités..aztán a nagy asztalos megcsinálása markolóval..de az csak jövöhéten szerintem..
én is motoroztam ma..igaz aszfalton..de jó volt
emberek.... főleg aki vágja a gyújtásértékeket...
a jeladótekercsem 234 ohm ellenállású... a sima tekercsem nagyobb mint 2 megohm (kiakad a műszer)
a jeladótekercsre 1000 ohm körüli értéket mondanak a szakik... viszont a sima tekercsre nem tudom mi a normál érték... vki meg tudná mondani?!
amúgy megosztom veletek a tapasztalatokat.....elindultam...nagyon fura volt,kuplungot nagyon nem éreztem indulásnál mert megfogja,de már megy kanyarban ha nyit a power akkor a gumi fele ott marad még akkor is ha meleg a gumi...jöttem haza fele,utcából kanyarodtam ki,jött egy bmw és tolta neki....így hát nekem is csutkázni kellett és nem kis powerslideot toltam fékezni eszméletlen jó a hátsóval, mitas után,ez nem csúszik meg sehol se sebesség tapasztalataim nem igen vannak,4ben meg van a 100 de fulladozunk elég csúnyán(6ban megfogott minket a szél,de 120nál még nem volt nyitva a power,úgyhogy a 140-150 tutkó meg van úgy vélem),gyorsulás meg érzésre jobb lett,mert ugye kevesebbet váltok,kerékre nem igen jött.
Na gyerekek szevasztok..Kenettünk spy kollégával vózam tómederbe de segített a diffizár pedig azthittem helikoptert kell hívni Belvízen szebben raktam keresztbe mint jegen... Voltak történések Kisegitettem 1 ezerhármas ladát kihúztam a sárból egy csőszbácsi naon megharagudott ránk és az öklétrázta meg ilyenek
CSapatáson volt szerencsép ráülni egy KTM-re és tudjátok min fostam be majdnem??
Az RX rohadtúl magasabb mint a KTM 450EXC
szal télleg ne mert azzal tönkrebaszod..
ma meg lett túrva a csepeli pálya markolóval..meg lett egy uj ugrató...holnap még tökéletesités..aztán a nagy asztalos megcsinálása markolóval..de az csak jövöhéten szerintem..
én is motoroztam ma..igaz aszfalton..de jó volt
a jeladótekercsem 234 ohm ellenállású... a sima tekercsem nagyobb mint 2 megohm (kiakad a műszer)
a jeladótekercsre 1000 ohm körüli értéket mondanak a szakik... viszont a sima tekercsre nem tudom mi a normál érték... vki meg tudná mondani?!
meg persze jot dagonyáztunk
91-94 ig
http://www.bikepics.com/honda/...