kihoztuk amotorokat a garázsból a jó időre való tekintettel...
végre kipróbálhattam a vespát...háát.....gecijóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
igaz még csak 15 km van benne..de rohadt jól megy még ugy is hogy nem lehet huzni annyira
húú nagyon féltettem a motort gecci..ennyire óvatosan még nem mentem motorral
3 hetes a motor és 1.5milla...nem lett volna jó ha elfektetem
de télleg nagyon zsírul megy
namivanmáritttinaplopóóóóóóóóóóóóók? takarodjatok motorozni...ma tesszük be a hátsó sm kereket,fasza lesz.....eleje meg tré mer üt a felni,görgőztetni kell és hát ömm,lehet az se segít rajta
amúgy ez így ebben a formában nem igaz .............mert az igazságnak ugye három oldala van.....na nézzük meg a hozzánk közelebb eső felét!
nem írunk mi kevesebbet mert igaz nagyon lassan de értük be őket mxboy1 meg bazdmeg nélkül is csak úgy egy év lett volna mire utolérjük őket .....mert vitathatatlan ők is írnak rendesen.............
igazad van...
ha ráérsz, ollvass bele néha délelőtt a topicjukba... folyton ezt irják: gondoltam bekukkantok egy picit... aztán ott eldumálnak egy darabig...sok a szabadidejük...
na voltam oljaért..de inkább xt vel mentem el..és kerekezgettem
csiki bege most tele van zsír motorokkal...
végre kipróbálhattam a vespát...háát.....gecijóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
igaz még csak 15 km van benne..de rohadt jól megy még ugy is hogy nem lehet huzni annyira
húú nagyon féltettem a motort gecci..ennyire óvatosan még nem mentem motorral
3 hetes a motor és 1.5milla...nem lett volna jó ha elfektetem
de télleg nagyon zsírul megy
nem írunk mi kevesebbet
ha ráérsz, ollvass bele néha délelőtt a topicjukba... folyton ezt irják: gondoltam bekukkantok egy picit... aztán ott eldumálnak egy darabig...sok a szabadidejük...