Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ez egy 95-2000 közötti transalp
Szasztok
Csáo mindenkinek végre hazaértem peströl!Ségitsen aki tud!Hányas kiadásu ez a gép?honda 600 vagy 650-es 2 hengeres!Meg menyit érhet?Kössz elöre is!

na voltam oljaért..de inkább xt vel mentem el..és kerekezgettem
csiki bege most tele van zsír motorokkal...
Faisstnak
na el is megyek vele olajért
250es 25ló körül van
kihoztuk amotorokat a garázsból a jó időre való tekintettel...
végre kipróbálhattam a vespát...háát.....gecijóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
igaz még csak 15 km van benne..de rohadt jól megy még ugy is hogy nem lehet huzni annyira
húú nagyon féltettem a motort gecci..ennyire óvatosan még nem mentem motorral
3 hetes a motor és 1.5milla...nem lett volna jó ha elfektetem

de télleg nagyon zsírul megy
holnap megyünk ki csepelre építeni a pályát egy kicsit..elkezdjük az asztalost...stb..
ja
nemvolt gyenge ez a tegnapi sok HSZ
ilyet?
én voltam este a 35001 hozzászóló....erre idejövök és már 36ezer valamennyiénél vagyunk...széééép
Mondjatok már valami oldalt ahol lehet Fox nadrágot találni,mert nem jut sok az eszembe most
Köszi. Szólok a haveromnak.
figy hozd át majd... megnézem szívesen
szerintem nem nézi a forumot, de ha látod is Zoli, remélem nem gáz hogy felraktam
értem
egy részről igen,másrészt meg lassan valóra válik az álmom csak azé para h üt az első felni,nem is kicsit,parázok h esetleg a tárcsa is
gondolom már a faszod kivan az egészzel...
namivanmáritttinaplopóóóóóóóóóóóóók? takarodjatok motorozni...ma tesszük be a hátsó sm kereket,fasza lesz.....eleje meg tré mer üt a felni,görgőztetni kell és hát ömm,lehet az se segít rajta
barom
lehet mindegyik éjszakás vagy délutános műszakban dolgozik a bányában , hogy nekünk szenünk lehessen
amúgy ez így ebben a formában nem igaz .............mert az igazságnak ugye három oldala van.....na nézzük meg a hozzánk közelebb eső felét!

nem írunk mi kevesebbet mert igaz nagyon lassan de értük be őket mxboy1 meg bazdmeg nélkül is csak úgy egy év lett volna mire utolérjük őket .....mert vitathatatlan ők is írnak rendesen.............
igazad van...
ha ráérsz, ollvass bele néha délelőtt a topicjukba... folyton ezt irják: gondoltam bekukkantok egy picit... aztán ott eldumálnak egy darabig...sok a szabadidejük...