Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halo emberek...
mi a véleményetek a 2003 as ktm 125 sx ről? lehet h lesz egy
zsolt..de geci vagy
meg fasz is vagy...ahelyett hogy pénteken megint szimpláztunk volna...egy kiscsajjal nyomultál este
ja és csongor becsajozott gecc
csáááááááá Zsóti! Szimplán emléxel rám?
ez az,jönnek a h.szolások a leforgatos témára ja amugy nem csak 1ben forgattam le hanem minden sebességben,és én többet vártam egy 525 sx-töl
most mért ugatsz be neki?lehet sokkal jobban crossoziik mint Te!
Spy... Nem akarok geci lenni... de te szerintem egyesben forgattad le az 525-öst? .))
Azt nem mondták neked, hogy van rajta több sebesség is? :) Azt is ki kellett volna próbálnod, talán más lenne a véleményed.
O igen fasza kösz Ádi!
CSŐ.OTTHONRÓL ELKÜLDÖM A LINKet ahol meg tudod nézni a váltót..
Üdv mindenkinek!Tudna nekem valaki cr 125-öshöz sebválto szerelési vagy a blokk ketészedése miatt valami utmutato rajzot küldeni elöre is megköszöném!
És merrefelé található...egyébként nekem 40-41-es lábam van....nagyongáz ennyi méretkülömbség?
Roekjozsi!
Mien klx et próbáltál? rendszámos? jól ment? mert amin én utoljára ,az egy szimohoz volt hasonló...
Nah a lényeg, páran kérdezték,hogy mien csizmát!Van egy eladó a haveromnak, de tényleg zsír uj, 35ropogós pénz!43 as méret! mivel 50felett van az uj ára, sztem megéri ,mert tényleg eccer sem volt a lábán!
SIDI raptor asszem
honnan tudnám letölteni azt az everts es dvd t???
ja forgasd csak....

amugy sziasztok!
mi a hejzet?
fater ki ment németbe ... remélem tud már hozni vmi gépet ami keres egy kis pénzt
Nah mindenkinek jóéjszakát!Sikerült végigolvasnom. Elég hamar ráadásul ,mert egy moderátor járt mifelénk amint látom!
Pista graTula a géphez!
A Hondát erősnek és kitartónak hallottam én is. Az aszfalton is....
Spy! Nem baj, forgasd le!
Hát....szombaton egy KTM450exc (igazmás) megadta magát a Honda CRF450 meg a lábán távozott!Japán motort még nemláttam,hogy nem a saját lábán távozott volna,de mást gyakran Mint később kiderült csak egy gyertycserekellet,de fútón vitték el

Nézegetem a crf450-t is.
Nos az sx drágább, jobb is annyival?
én leforgatom!hidd el!! (pedig azt hittem ezzel a kijelentésemm,csak ugy fognai özönleni a h.szolások,de sajna nem )
sztem nincs olyan ember aki leforgatna egy 525öst
talán everts bácsi meg stewart bácsi
TV2
Miért, hol van üvegtigris?
Te mivel is nyargalsz? 2T? Hát akkor jóhogy.