Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva gratula géphez használd egészségel
180 pénzt!
zsir a gép! gratula!
mennyit kellet ráfizetned?
Csáo mindenkinek!Itt van az uj szerzeményem!Vélemény?Meg egy kérdés!elsö lánckeréktengely csapágyat hogyan tudom kicserélni???????????????Szétkell szedni a blokkot vagy anélkül is ki lehet cserélni?vagy ha van valakinek valami szerelési rajza azt megköszöném!Elöre is kössz!
az jó, gratulalok pista001!!!!!!!!!!!!!!! [o18
tiszta irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pista001 is lasan már hazaér sikerült a aluvázas cr csere majd lökföl képeket asztmonta
Szasztok.Megjöttem a pályáról.Totál oda vannak a szerveim .Tegnap este el voltunk egy kicsit zülleni,és sikerült egy kissé elázni,persze belülről.Aludni is tudtam vagy 4 órát,meg elég másnaposan ébredtem,de vétek lett volna kihagyni az alkalmat hogy motorozzunk egy jót.Az életmmentő húsleves után összekaptam magam,és kiaraszoltam a pályára.Ismét összejöttünk elég sokan,de a hazaiak közül csak Schüll meg SCsaba tartotta a frontot.A kezdeti nehézségek ellené azért csak kifüstöltem egy tank kerót.Mindent összevetve jó kis nap volt a mai.De az biztos hogy most vagy fél évig nem iszok
csá,voltunk kint ma olyan 1ora felé,sajna nem tudom a számod és igy nem tuttalak felhivni amugy csak biriben a bányában bohockodtunk mer tnem volt sok benya.
de majd gerrétöl elkérem a számod
ja szerintem is az...nincs az eléjén van pl..
de 100fölött van az ára
venne a faszom
Ez sem rossz
nekem tech 4 de a 10es az supermoto csizma tudtomma
rikinek full fehér tech 10 es alpinestars csimmája van
fehér tudod h fog kinézni ha megkopik?......
W2-ből ez tetszik
én W2- t nézegettem amikor venni akartam, de nem az lett, mert kaptam még pénzt és hát sixsixone lett
Ti milyen csizmát vennétek 35-40 ropiból????Mer lassan esedékes lesz
ja és amugy hol vannak a hozzászólások?
úú geci...nagyon bitang volt ez a ma edzés..váá ülni sincs erőm..
meg lett túrva a pálya faszán markolóval...uj ugratók...egyik letörés tetejére lapátoltam földet..egy kis ugratót csináltunk oda hogy jól bele lehessen ugrani a lemenőbe
most emg megpróbálok jövöhétre szerválni egy bobcat et aztán az asztalokat emgcsináljuk..mandinereket...zsír pálya lesz ez gecc
nah megnéztem a wr t.... mindnebizonyal szar a trafó... kedden jön át mert most nem tudtuk áthozni
figy csakazértis írunk...
gyererek csinálunk egy honlapot.... www.endurocross.hu vagy majerokbekaphatjatoka.kipuffunkveget.hu
szeva spy!Hallom tegnap voltatok dagonyázni!Ma nem mentek valamerre?
császtok mizu??? a h.sz törlésekröl meg annyit,hogy köcsögésg az egész
aki ki törölte annak a k....a b....s r....tt szo....s ge.....i k...a any....t hogy ro....ttt volna meg mikor
a k.....a any...na bele v.....em a f.....omat