tök jó volt ma..reggel felkeltem..felültem xt-re csepelen átszálltam yz re...szétmotoroztam az agyam..visszaültem xt-re..útközben majdnem elaludtam
hazajöttem..elaludtam...és felkeltem...
Köszi a segitséget megtaláltam az oldalat csak amit keresek azt nem találom mert nem valami fasza az a rajz!Nincs rajta a tengely ezért naem találom a csapágyat sem!
Zsír. Maradok picit az aszfaltnál de érdekel a cross is, nos a kettőt csak két plussz kerék választja el egymástól....lényegében
Persze rendszám, egyéb nélkül...
Szfv környékén van jó hely ilyesmire?
használtmotornál mindig fenáll a szopás esélye...vagy szerencséd van..van nincs..ezért kell ismerőstől venni...
az rmz-t ezért veszem majd ismerős helyrűűű
Köszi hozzászólást és a tanácsot valójában komolyan gondolom a kategóriát de lehet előtte kipróbálom. :) Eddig sportmotorozás volt...
Nekem mégis van félelmem a versenymotorral kapcsolatban a széthajtás végett, nem? Jó persze próba szerencse..
Szimering 26x37x7 es
Pityu!!!!!!!!!!!
hazajöttem..elaludtam...és felkeltem...
és milyen érdekes neve van? BAZUKA
msn en hivj
szerintem
Márka? Vagy azt itt nem szabad?
supermotohoz bőrcucc...
crosshoz meg a szokásos..gatya mez csimma protektor
de kőszárhegy ott van nemmessze..ott jó a pálya
Persze rendszám, egyéb nélkül...
Szfv környékén van jó hely ilyesmire?
supermotóra simán jó az 525
az rmz-t ezért veszem majd ismerős helyrűűű
Köszi hozzászólást és a tanácsot valójában komolyan gondolom a kategóriát de lehet előtte kipróbálom. :) Eddig sportmotorozás volt...
Nekem mégis van félelmem a versenymotorral kapcsolatban a széthajtás végett, nem? Jó persze próba szerencse..
erre pillancs rá Pityu!!!!
http://hondapartsdirect.reachl...