Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fejedet is beverted????
akor mivan saját magadat szopatod?(hogy ilyen 1szerüen és bunkón fejezzem ki magam)
ne röhögjél már :D meg van ki az és neki szabad...hmm ügyes lány
na LEHET mégiscsak én írtam...vagy nem tom..lehet sokkk volt mára ez a lótéma
akkor szerintem változtassad meg a jelszavad, mert valaki megprobálja te általad kielégíteni magát orálisan, vagyis szopat....
én nem és senki nem volt a gépemnél!!!!!!
télleg nem írtad?
kia a faszom írt a nevemben? én nem írtam azt az igent!!
nem gáz. az a gáz ha megveszed és nekem meg nem ilyenem van
igen..
gáz hogy ez az álmom?
kira
nemtudom ki mennyire lakik messze de mi szombat vagy vasárnap megyünk tapolcára apályára! ha valakit érdekel és itt lakik a környéken.......
A defekt vaklárma volt .......
Úgynézki,hogy hétvégén meglesz az sm-szett......
próbáltam... nem fér a számba
harapjad le neki
ahha meg elméletileg ha hátra dölsz és meghúzod a zablát akkor meg áll! de ezt akkor éld át mikor ötvennel robog körbe és már csak a nyeregben kapaszkodsz és az oktató csak lazá: dőlj hátra szorítsd a térdeddel! de mit? a levegőt mert akkor épp levegőben voltam!
egy valami azomban aggaszt! nagyobb a farka mint az enyém és ez kissebbségi komplexussal tölt el
bazmeg nem hó hanem hő hatására lassúlnak.....fáradok....
tudtad hogy ezek az állatok hó hatására lassúlnak?
mondod hogy hő, és optimális esetben lassít.....
a lószart húztam nagyot! ezek maguktól mennek! és az a rohadt karám körbe....már szédültem,de szerintem a ló is azért estetett le :D
neked is!
a gyógyszer utólag nem bevehető?
kiba.... veled egy 4lábú? túl nagy gázt húztál neki?
ja és szép estét mindenkinek főként a jelen nem lévő elissának :) na meg ádi,siki,szecsu,én,gizi,lolka,béni,sára kati peti marcsi........
/asszem elgurult ez a kurva gyógyszer megint/
miért baszogatjátok mindig egymást? miért nem elég nektek hogy két keréken vagyunk és kész? miért nem baszogatjátok az autósokat?
Ha az egyik romett ponyval van a másik meg egy kibaszott ereggyessel akkor az nem mindkettő motoros? és én úgy tartom hogy a motorosok lehetnek egy család! amúgy a romett meg az r1 helyett írhattam volna simsont meg ktm-et is illetve akár déerzét is! mindenben van jó évjárat és rossz sofőr! én biztos hogy két hét alatt szétbasznám még a legjobb cross motort is mert nem vagyok jó lovas! de ez nem szégyen! mondjuk sem pénzem nincs jó mocira sem jó motorosnak nem hiszem magam! ha meg bajom van valakivel azt lebaszom és ennyi! amúgy csak kicsit kifakadtam mert reggel leestem egy 600kg-os 2méter magas arab telivérről és nem mozog szinte a bal kezem! ha valakinek meg nem tetszik a kisregényem előre bocsájtom hogy csontig ny***alhat
aki meg egyetért az meg sajt
Képzeljétek mit láttam.Jártam az egyik fórumozó adatlapján és egy elég érdekes,de pontatlan álltalánosítást olvastam.Felhívnám az illetékes figyelmét hogy a nézeteltérésünk ellenére ne próbálja lejáratni sem a pályát,sem az egyesületet.Úgy gondolom hogy a személyes problémák nem lehetnek irányadók egy csapat megítélésekor.Ja és kicsit sem vicces ez a fajta reakció :)
már nem azért de te ezen vagy kiakadva h M.I drz vel lett endurocross bajnok?? én nem vagyo kiakadva rajta gratulálok neki... a drz-e egy "jó" versenyenduro t.ma lezárva