Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked is
Szasz mindenkinek
siki tiéd az amiről ma sokszor szó volt! ok?
ádi szerintem kurva jó! /mit kell nézni?
lehet a kecskebékával is ugrálni szerintem, ha a dt-vel lehet akkor az mtx-el is....
na nem akkorát mint a crossosok röpködnek, de lehet, keress egy helyet ahol tudsz gyakorolgatni, lényeg hogy neszarjá"be és ne vedd el a gázt az ugrás elött, inkább menj úgy az elején hogy alig emelkedj ela földtől, és monyuk 2esbe menj rá az ugratóra és 3om 4ed gázzal és kicsivel az elugrás elött tekerd rá teljesen(reméljük nem basz hanyat! )
aztán szép fokozatosan egyre nagyobbakat, és probáld a test lyoddal egyensúlyozni a motort a levegőben nameg gáz, fékkel is lehet játszani....
azért vigyáz kár lenne érted ....(mit hagysz rám )
cső. sztek jó ez a beállítás a poweren.. ha ráadom a gyújtást a vágás a lyukra áll.
jó a bukód
megyek hát! az elején is mentem csak rádöbbentem hogy nem én vagyok a hülye hgy nem tudok ugratni hanem hogy ezt a motort nem crossra tervezték:) és hát valljuk be azért nem akartam nyüstölni! de nemsokára jön a hölgy ide kérdezd meg őt hogy milyen a kecske a terepen
császtok
értem
most nézem hogy te majdnem dupla annyi idős vagy mint én....
akkor végre mész már az mtx-el terepre is?
igen eladó,bár ha eladnám sírnék utána! most hogy van mellette egy robogó/ ami szintén eladó/ már könnyebb az állat tartás
gondolkozika fene a pöcsödön....csak mint motoros társ, szeretném ha nem okozna neked problémát hogy egy lónak nagyobb a fasza.....
na de hanyagoljuk a fallosz témát......
inkább beszélj a kecskéről, eladó még?
Höhö 350cm3 2 ütem kb 70 ló!!!!!! Yamaha banshee
maradj te is, csak regisztrálj igazi néven, legalább lenne még1 hölgyemény köztünk
siki szar neked hogy az én f***on gondolkodsz
ja értem
akkor nem kombinálok
hallod, gondolkoztam, úgy tudod legyőzni a kisebbségi komplexusod, hogyha előveszed a ló szeme láttára, és figyeled a dög arc mimikáját....ha gúnyos, akkor jobb ha nem találkozol vele többet, ha elszégyelli magát, akkor többet nem dob le, nyugodtan meglovagolhatod
fiatal,kedves,aranyos..mennyi pozitívom..jahh meg szeret titeket,mármint motorosokat
de többet nem kotyogok bele,nyugi további szép estét és az igazi én szerintem még marad
a moto mixen egy bukó követi az egér mutatómat! nem lehet valahogy azt onnan lenyúlni? vag yvaalkinek nincs egy búkósisak egér mutatója?
nem siki ez egy fiatal hölgyemény aki nagyon kedves meg aranyos és múltkor tőle léptem fel ide.....
asszony pajtás???hmmmm....
Jóestét kolegák!! Itt nálunk esik 1 kis esső lessz is csaPATÁS HÉTVÉGÉN AZ FIX!!
kijaza kendi?
aszony pajtás már csak neten beszél veled?
na most ha magammal össze veszek az kicsit skrizofén ezérd drága candy ne írj velem egyidőben
Hali!

Ma vettem egy RX 50-t. alaki hozzáértő legyen szíves megállapítani a moci évjáratát A képek szarok... de lécci. egy pár támpont; fordított teló, kipuff bal oldalt négyzet alakú csőből van a váz és 3 sebességes. Kuplunglamella kell bele és nemtom, hogy hanyas évjárat...