Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya további szép estét
thx jol ...
siasztok szép estét
szio hogy vagy?errol a mocirol velemeny?http://www.kepesmotor.hu/honda/i?p=13197&c=2967#p
hello kornel
mit veszel
Hihi én 2,5ért vettem egy supermarketban kinnt Németben. Még nem használtam, de remélem fel fogom avatni majd az uj motorommal...Csak lenne már valami
Szep estet
na én ezen a rendszeren majdnem behugyoztam.....
az a vizes tasi tök jó...már én is nézegettem...kabáttal együtt is lehet kapni
Ha lenne 20 egy vacak gagyi táskára már nem ilyen biciklim lenne(bár tartósság szempontjából 5 ös).
Szerinted nekem van?
na ez az....20at meg tudod ki a lofa....sz fog kidadni egy szar táskáért
standar kellega a simorol sajna nincsennek képek elszáltak régen az xp-vel 1üt,de az adatlapot átirom
10ért szarok vannak, tudom, mert bringához nézegettem(ahhoz már tényleg kéne), 20 fölött vannak a fasza kényelmes darabok amibe még rakni is lehet valamit.
spy ird át az adatlapodon a jelenlegi motort
és lécci rakjál már egy képet a régi simodrol
endurós01 átküldheted msn en aztán felrakom én
én szeretem a nyarat,de azért a tulzott meleg sem jo az ilyen 40fokok pl,legyen egy olyan jo 30fok azt csá
én is fogok vizet tazyot haználni,de én csinálok itthol 1-et,mert olyan drága én 10ezerért néztem azért veszek pár lityo benzint.,,........ hátizsák bele egy 2literes colás üveg kupakot kifurom bele egy nagy darab benzin csö kupakot körbe nyomom fbs-el és kész is a cucc,sporoltam 10ropit
Én már lemondok a vidófeltöltésről azt hiszem.. Már 3x feltöltöttem vasárnap este óta.. de nincs fennt.. na mind1.. A képeket felrakja mi?! próba..
én inkább örülök hogy jó idő lesz... gyűlölöm hideget
nem rosz 5let....mennyi egy olyan?
na télleg húzok....
csa
én is utálom a meleget..
nyárra veszek ilyen vizes táskát...tod ami be lehet vezetni a bukóhoz
na megyek, mostmár nem alszok el a dakarig
tatyiba be lehet rakni 2-3liter vizet minimum....olyan melegbe már durva, szombaton is full megizazdtam....40fokba mi lesz?
És pont akkor dolgoztam egy pékségben napi min. 12 órát , na ott még éjfélkor is buzi meleg van , én meg rohad egy módon útálom a melget, de még a 20 fokot is