emberek sztem sikerült kitalálni mi a gond a cr el...
vettem új gyertyát... 2 rugásra indul.... de ugyanúgy fullad... sztem túlsok benyát kap egyszerre...
az is érdekes hogyha kiszedem a gyertyát beteszem a pipába, hozzáérintem a blokkhoz nincs szikra...
de ha beteszem a blokkba akkor meg beindul....
ez arra utal hogy szar a gyújtótekercs???
1994-es,garantált 11800 Km-rel
Rendszám?-így vettem
350-et szeretném megkapni érte
Tartozékok:osztrák szervízkönyv és minden gyári tartozéka,valamint szerelési és tuning leírások(angol)
Szeva Laci!Aztán nehogy megbánd ezt a cserét egy pár honap mulva!A motorozás kanizsán hirtelen jött ezért nem szolta ja meg ugysem jöttél volna el! .Aztán hányas lesz a gép kemény lesz?Igy most hogyan fogunk motorozni a pályádon?Ezért vertél bele ennyi idöt meg munkát?Mondjuk te tudod!Remélem minden rendben lesz a cserénél!CSÁKÁNY!
nem figyeltem amugy a retekklub hiranyója mondta hogy 245 szerdátol.....8és fél litert tankoltam 95ösböl multhét pénteken 2100forintért aszem..... jo mind1....
lényeg hogy szerdátol 5FT al lesz olcsobb a 95ös....
Hy!!!!Laci2626 haverom most akar (nyáron)Kx et venni valószínűleg 250 est és érdekelé hogy úgy neked mi bajok voltak vele meg úgy minden egyébb!!!!!Lécci írj 2-3 sort róla bár tom hogy 125 ös volt neked de csak téged ismerlek mint kx est!!
udv mindenkinek :
hozzaertok velemenyet szeretnem kikerni motorvasarlassal kapcsolatban
megbizhato eros es konnyu versenyendurot keresek
eddig 4t-vel jartam 5-6 litert fogyasz ez kellemes
erosen gondolkodom viszont egy ketutemu gepen
minusz 20 kiloert erdemes egy kis benzint felaldozni szerintem
esetleg tapasztalatokat kernek jar valaki 2t crossgeppel endurozni
kemeny terepen?
valoban duplajat eszi egy 4 utemuhoz kepest?
Szeva mindenkinek!Laci mi a pálya a motorcserével össze jött valami gép?Szombaton meg vasárnap voltam a kanizsai pályán huhu nagyon nagyon király volt!Egyszer el kell jönnöd oda!Ja aztán egyik haverom eleset a mocival kuplungkarnak meg a bovdennak annyi!Ugynézki szombaton megint megyek!Na csákány mindenkinek megyek melozni!
no menntem en is moci gaz frocsos teli tangos ugratos saros allmokat de baleset mennteset hisz a bisztosito ugysem fizett semit igy osszegezve megyek allmodni bye bye bye
vettem új gyertyát... 2 rugásra indul.... de ugyanúgy fullad... sztem túlsok benyát kap egyszerre...
az is érdekes hogyha kiszedem a gyertyát beteszem a pipába, hozzáérintem a blokkhoz nincs szikra...
de ha beteszem a blokkba akkor meg beindul....
ez arra utal hogy szar a gyújtótekercs???
Különben miért adod el?
1994-es,garantált 11800 Km-rel
Rendszám?-így vettem
350-et szeretném megkapni érte
Tartozékok:osztrák szervízkönyv és minden gyári tartozéka,valamint szerelési és tuning leírások(angol)
Dagi!Hanyas évjáratú a motor, és miért nincs rajta rendszám, és mennnyiért vesztegeted?
lényeg hogy szerdátol 5FT al lesz olcsobb a 95ös....
hozzaertok velemenyet szeretnem kikerni motorvasarlassal kapcsolatban
megbizhato eros es konnyu versenyendurot keresek
eddig 4t-vel jartam 5-6 litert fogyasz ez kellemes
erosen gondolkodom viszont egy ketutemu gepen
minusz 20 kiloert erdemes egy kis benzint felaldozni szerintem
esetleg tapasztalatokat kernek jar valaki 2t crossgeppel endurozni
kemeny terepen?
valoban duplajat eszi egy 4 utemuhoz kepest?
Lehet,hogy eladom,ha érdekel valakit írjon.
ledacskiss@citromail.hu