Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis az lenne a legjobb ha egész évben 20 fok lenne mindig, várunk még egy évet és már jó helyre tólódik ez az éghajlat .
Amcsik meg szétfagynak, úgy is kell nekik
aha..nyáron kb 40 fokok fögnak röpködni...szal megint undirító nyár lesz...tavaly is ilyesmi volt..de szerencsére csak egy hónapig volt gecimeleg...
most emg szerintem végig ilyen undormány lesz...
245FT lesz szerdától a benya....
mondom február vazze! májusba és egész nyárra kellemes 15-20fokot kértem, de valoszinütlen hogy tartani tudják a föntiek....
Majd májusban , most inkább tavasz van, ma is pólóba jöttem haza, alig fért be a kabát a táskámba.
ha te mondod....te kedvedért februárba lesz egy kicsi...de nem igérek semmit
Te hülye vagy, a hónál nem sok poénabb dolog van
már novemberbe megmondtam, hogy idén nem lesz hó, a tél elmarad érdeklődés hiányában....eddig szót fogadott, remélem tartja magát a megállapodáshoz.....
Sajnos tudom, pedig csak külsőre nem szép, de hát ez egy terepmotor, müszakilag MINDEN jó rajta, egy első gumi kell rá, meg ugye a dugó. Egyébként rövid idő alatt megszerettem , mert tényleg jó kis moc, csak hát most rá kellene még költenem hogy menjen(40(dugó, tömítés, felső tűgörgő)+ első gumi=130 és van egy 180as moci, ami meg mint a varacskosdisznó(125höz képest ).
az majd tavasszal
télre jó ez..mert ha leesik a hó inkább ezt baszom szét
Namiahelyzet?Látom megy az RTL fikázása ...Ma átirattam m a a vasamat a nevemre
arrol nem is beszélve,hogy az rtl-en általában 1-2kor adják,amit nem hiszem h sokan néznek
mégjó....rtl egy szar....
nekem meg lassú a netem a torrenthez....
Dani, az a baj hogy hiába tudod te vagy mi hogy jo az mtx, csak dugo kell bele, de akik motort vesznek igyekeznek müködöképes motort venni....valahol érthető....csak ilyenkor kár....
Nagyobb magyar torrent oldalakra naponta felteszik...
Én is mindig suli után nyomom le.
Eurosportosat nézitek remélem! Tömör 40 perc gyönyör az RTL-es 15-20 perc helyett.
Hát ha beledöglök is megveszem.
Mtx-nek menni kell, rh se olcsó, a temetés se lesz olcsó.. , úgyhogy minnél gyorsabban mennie kéne.
Akár most rögötn odaadnám 80ért, kevesebbért nem. És még tulajdonképpen ment, csak nem akartam kínozni.
Hol marad a "modernizáló" kék dizájn?
Vagy marad fehér?
Különben a hangja elég meggyőző lett.
jo akkor beszéljünk addig valamiről....
Dani csak akkor lesz meg a lé az RH-ra ha el tod adni az MTX-et?
Én is arra várok
ja az nekem is meg kőne
Ha holnap nem próbálhatom ki az rh-t...
Sajnos lassu a net, ugyhogy holnap felrakom a többi térképet.
irjatok mer elalszok, de megakarom nézni a dakar öszefoglalót...
én is csináltam má
ja