Szasz Csaba.Szerdán valószínű hogy belefér az időbe a javítás.Csak hozd a motort meg a cuccokat.Este felé(kb.5-től)biztos otthon leszek.A videóra kiváncsi vagyok,pláne a vágatlan részére!!
Még az a jó hogy nem vesztek oda a szerveim,ma olyan izomláz volt minden tagomban hogy alig bírtam bemászni a MAN-ba.Lehet nem kellett volna ennyit kihagyni?Minden esetre kellemesen elfáradtam,tehát baró volt....
Hali nekem kéne: f11 f12 f13 g11 g12 g13 g19 g20 g21 j7 j8 j9 k7 k8 k9 postai utánvéttel cd, árban meg én fizetem a költséget, úgy oké? De ha az egészet felirnád cdre vagy dvdre, azt megöszönném!
Jó estét. Szecsu holnap délután hívlak, esetleg átvinnénk a Yamahát. Aztán valamelyik nap érte megyek.
Írtam neked egy nagyon király CD-t, holnap azt is viszem. Rajta van a hétvégi videó vágva, és vágatlanul is, meg egy pár fénykép amit találtam a gépemen.
Amúgy nagyon jó volt a vasárnapi motorozás!
Szeva Zoozee.Az adatlapodon elég érdekes hierogli-fák vannak.Szóljak valami egyiptológusnak hogy fordítsa le?
A múltkor írtam,kérdeztem hogy ki vett felétek egy 04-05-ös EXC-t Atom szép six-day"s dekorost.A Robi haverod motorjával együtt,a honvéd és a terézia sarkán lévő krimó előtt álltak.
Sokan szoktak szenvedni hogy nem találnak tekercset a mocihoz,mert belpiacos vagy bla bla.
Pedig egy újratekercseltetés kb 1-2 ezer Ft, és ugyanolyan fasza lesz mintha újat vennél
egyéb ötlet. ha beindul és húzok neki 1 et akkor olyan mintha dugulás lenne... befullad. akkor is kell lenie szikrának ha kiszedem a hengerből a gyertyát, rá a pipára, leföldelni és rugás... de ez nem szikrázik semmit....
azért kérdem mert nem nagyon láttam még és nem vagyok tisztába az értékével.
szerintetek mennyibe van egy komplett pro circuit pufo rendszer?(ami az enyémen van)
Még az a jó hogy nem vesztek oda a szerveim,ma olyan izomláz volt minden tagomban hogy alig bírtam bemászni a MAN-ba.Lehet nem kellett volna ennyit kihagyni?Minden esetre kellemesen elfáradtam,tehát baró volt....
Én ottleszek! és Te??
Írtam neked egy nagyon király CD-t, holnap azt is viszem. Rajta van a hétvégi videó vágva, és vágatlanul is, meg egy pár fénykép amit találtam a gépemen.
Amúgy nagyon jó volt a vasárnapi motorozás!
A múltkor írtam,kérdeztem hogy ki vett felétek egy 04-05-ös EXC-t Atom szép six-day"s dekorost.A Robi haverod motorjával együtt,a honvéd és a terézia sarkán lévő krimó előtt álltak.
azt mondod szedjem le a lendkereket és tekercseltessem újra?
Pedig egy újratekercseltetés kb 1-2 ezer Ft, és ugyanolyan fasza lesz mintha újat vennél
f11
f12
f13
g11
g12
g13