Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részvétem
mert a rossz most nem verekszik
a képek nem akarják az igazságot de a jó kezemmel beverem a monitort mindjárt
na varacskoltam képet mert történtek azért dolgok az erdő mélyén míg nem voltam ....sajnos ez is pénzbe kerül barátunknak a képen kivehető a tulajdonos az arckifejezésből .....de később ezek az emlékek is megszépülnek majd idővel esetleg...se
na sziasztok !

már rég voltam erre de látom szívjátok egymás vérét rendesen
örülök faisst gépének .................így elmehetünk egyet endúrózni végre
persze ha meggyógyulok mert a tegnapi szopásokhoz azt is odaírhatjuk, hogy sebezhetetlen zoozee is szopja a fütyit néha ...belement a két ujjam közé egy faág az ösvény széléről olyan szerencsétlenül állt ki és olyan rossz szögben , hogy felnyársalt a q.annyját / de azért a szerencse a bajban , hogy nem a szememet szúrta ki ...........ja és full védőszerelés meg zsír új kézvédő ellenére is megvan a baj .....de orvos látta helyretette vígasztalt , hogy befogok majd pisilni de meggyógyulok egy kis ideig nincs motorozás erre csak annyit tudtam mondani , hogy azért jól kösse be le ne fújja szél mikor motorozok
majd mindjárt dobok fel képet csak még a számítógépemet tuningoltam /zsír új xp meg az ezzel kapcsolatos baszakodás stb..miatt kések velük .........most is gyerek gépéről kalapálom óvatosan érintgetve billentyűket mert vizelettartási problémáim adódnak egy vadul leütött billentyű után!
sziasztok, ! engem érdekelnének yamaha Dt , ha tud valaki akkor irjon ,
Sajna lemaradtam róla ,
nincs meg valakinek?
ezt nem is olyan régen innen lehetett letölteni kb ingyen...
Országos részletes katonai térkép.Összes patak,csatorna,földút régionként és egyben 372-képpel.Utánvétel 5000ft
szép jó reggelt.... most indulok vissza a suliba
Jó reggelt!
Ahham oké.
Ha a feltöltás végén nem írjaki alul ,hogy error és valamiszám akkor jólesz.....
Én nézem.. meg elvileg nemsokára felkerül az első videóm, az első feltöltés nem sikerűlt, de ez most úgy néz ki jó lett.
nézi valaki a fürészt??nemtudom hogy nézzem-e mert reggel suli
Hát ja ma nekem is baszakodtak a fékek 1 kicsit de szerencsére most már jó!!!!!Nemúgy mint szegény Zollee haverom akkorákat esett ma a Dt jével:egyszer egy rókalyukba ment bele felűröl és orra esett (40cm re tőlem!!!!!)+a kipufogó is leszakadt neki + ki ment 1 szer alóla szegény vasa!!!
nálunk is szívás volt a pályán.... motoroztam volna 3 órát helyette a gyújtást baszkuráltam a szélben , porban...
Mondták a srácok nem? Ma mindenki beszopta a mocizást!!!
Miazistenvanitt??
elhajtani biztos nem fog,hisz ha szerelö a megélhetéséröl van szo de szerintem jol tezsed ha viszed a papirost
Be kellet, látnom, hogy a blokkot nem akarhatom egymagam szétszedni, hogy megnézzem mi lett a váltóval. Úgyhogy el kell vigyem szerelőhöz. Mehetek dunakeszire. Szerintetek az segít neki ha elviszem a leírását a blokknak. Amiben benne van hogy melyik fogaskerék hova megy, meg minden, vagy elhajt a picsába?
Mennyi idő mire felkerül egy videó? Mert kb 19:30-kor feltöltöttem.. de a végén kiírta hogy sikeresen feltöltötte, én a tovább gombra kattintva kifagyott vagy mi.. akkor lehet nem sikerűlt? Nemakarom kétszer feltölteni..
Hi!

A mi KLX-ünk csak önindítós!
A berugó karnak van helye de nincs rajta. (gyárilag)
Szóval nem tudom. Azt viszont igen hogy önindítóval elsőre indul.
Evenx Hol nézted a klxet?
Schüll! Ha vagy még elmondhatnád, a KLX hogyan indul. A berugót milyen nehéz lenyomni? mint egy 2t?