Mocizáshoz legalább vesz fel az ember mindenféle cuccot, cc-zéshez meg nem vehetek fel mert akkor megdöglök a melegtől, így elég furcsán nézek ki, tele van vágással a kezem a kurva ágaktól.
Egyszer biosz tanár kérdezte órán hogy nem-e magamnak csinálom körömmel
Aloha. Most nézem még mindig nincs fennt a tegnap este 22:50 körül feltöltött videóm..de azóta másik sem kerűlt fel.. Ez mindig ilyen lassan kerül fel ide?
A motort salgotarjánba vetem.A srác crossmotorokal foglalkozik és felvásárolta az egyik gyerektöl aki árulta a motort mert megvolt szorulva a srác.Én meg megvetem a salgotarjáni sráctol na enyi nagyvonalakba.
csillag/villás 21-es kulcsal benyúlok /tankot se kell levenni és kiszedem a gyertyát /2T-ből mert nem süllyesztett / de enyémből már vettem ki csőfogóval is mert nem volt nálunk szerszám és tönkrement a gyertya és azt tudtam kérni faluhelyen / nincs az a gyertya ami bennmarad feltéve ha hozzáférsz
Egyszer biosz tanár kérdezte órán hogy nem-e magamnak csinálom körömmel
tényleg a linux milyen lehet ???
ismerős eset általában a benzincsapba baszon bele a kezem!
csillag/villás 21-es kulcsal benyúlok /tankot se kell levenni és kiszedem a gyertyát /2T-ből mert nem süllyesztett / de enyémből már vettem ki csőfogóval is mert nem volt nálunk szerszám és tönkrement a gyertya és azt tudtam kérni faluhelyen / nincs az a gyertya ami bennmarad feltéve ha hozzáférsz