emberek kérek tippekt miért nincs szikra a cr en? hol a gáz? : GYÚJTÓTEKERCS, GYERTYAPIPA vagy mi?
néha van szikra néha nincs. kontaktos vmelyik kábel. ilyet még nem pipáltam. olyan volt hogy teljesen nem volt de nem ezen a motoron de az hogy hol nincs hol van ilyne még nem..
Kösz shabika, de nem áll az alku...ha kinyitsz még pár táskát akor lehet
ééééés nem siekrült csőkulsz nem gud, de legalább eltörtem egy csavarnyuzot...ez nem hajlott....ez tört....csillag-villás oda fér....de nem tom elforgatni, mivel a hengerfejen ahol megy be a hütőviz aba beleütközik.... remélem holnapra leszárad a gyertya...
Mtx-emen valami kegyetlen szar anyagból voltak az henger/hengerfej anyái, egyikre csak valami kis szar crova ment rá, ami ott volt kéznél gondoltuk biztos jó lesz, hát eltört a a crova meg szétmállótt a csavar , érdekes.
Le kellett pontozni mert máshogy nem jött, nekiálltunk hogy most ezzel jól meg fogunk szenvedni, de kurvára nem, úgy vágta mint a vajat
Siki ötlet! Basszá rá egy nagyot kalapáccsal utána vegyél a kezedbe egy vasfűrést vágd le a csavar fejeket a hengerfejen aztán majd lesz valahogy! esetleg jó lesz alátétnek!
amúgy akecskén minden csavar kézlebaszós
ja majd megprobálom villáskulcsal akkor....
amugy az ismerős murphy törvény nekem is hogyha megindul a gyertya hiretelen akkor valami hegyes kisérletet tesz a gyilkosságra.. vagy a tank széle vágja el a kezed, vagy vmi más borotválja le a bőrt....rometon volt jo...hajj de milyet kurt oda a szép dísz csík a tankon....monyuk a hondán se tünik olyan szépnek a dolog...
na akkor hanyagolom a csőkulcsot......
néha van szikra néha nincs. kontaktos vmelyik kábel. ilyet még nem pipáltam. olyan volt hogy teljesen nem volt de nem ezen a motoron de az hogy hol nincs hol van ilyne még nem..
Amúgy elég sok embernek megvan ,csak nekem korlátos a netem, amúgy szívesen elküldeném!!
De CD és postaköltség árában megy postán!
ééééés nem siekrült csőkulsz nem gud, de legalább eltörtem egy csavarnyuzot...ez nem hajlott....ez tört....csillag-villás oda fér....de nem tom elforgatni, mivel a hengerfejen ahol megy be a hütőviz aba beleütközik.... remélem holnapra leszárad a gyertya...
Enyém 80, tényleg, nem kell?
sok sikert nekem!
Le kellett pontozni mert máshogy nem jött, nekiálltunk hogy most ezzel jól meg fogunk szenvedni, de kurvára nem, úgy vágta mint a vajat
hétvégén irtam a dt topicba a vértestolnai számát....
kérnék még hasonló tippeket.....szoval téged megszokot baszni a kecske?
amúgy akecskén minden csavar kézlebaszós
amugy az ismerős murphy törvény nekem is hogyha megindul a gyertya hiretelen akkor valami hegyes kisérletet tesz a gyilkosságra.. vagy a tank széle vágja el a kezed, vagy vmi más borotválja le a bőrt....rometon volt jo...hajj de milyet kurt oda a szép dísz csík a tankon....monyuk a hondán se tünik olyan szépnek a dolog...
na akkor hanyagolom a csőkulcsot......