Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem eddig a max az volt hogy a 10literes kannába aminek volt az aljába egy kicsi, sikerül 12 lityot tankolni....
videóknál meg lehet hallgatni a gépemet
benzinkutnál átbaszás....
bálintnak 7 lityós a tankja és félig volt
és 6 litert tankoltunk
érdekes....
2blokk beált az gáz és mi votl még,vagy """csak"""" ennyi?
hély=héj???
és ez nagyon dióhélyas változat!
elindulunk 5 perc alatt defekt
gumis megcisnáltam csak éppen aszöget felejtette benne
pályán mentem 3 kört és szétesett a kipuff...
érkezésnél elhagytama dobot...
két blokk beállt stbstbstbstb...
mert mi volt az a sok szivás?
szerelőm minden futam előtt meg edzésd előtt légtelenít...futamok között is
csősztök!

Látom Dávid már le se írod mi volt ma! akkor mindenkinek elmondanám hogy Január 14. én soha ne menjen motorozni mert ma kb 7x szívtuk meg nagyon nagyon csúnyán! annyiszor legalább! + akikkel találkoztunk ők is rohadtul! rettenetes nap volt
mikor megállunk vagy ilyesmi?haverom azt mondta h hetente avgy 2hetente kell,akkor mikor célszerü vagy hha érzem h tul puha vagy kemény akkor légtelenitsem? és milyen célt szolgál még ez a müvelet
1990.
ez mikori?
jaa..má értem
néztem az YZ-t az adatlapodon...nézd+az ennyémet
mi?
Most nézem te is ugyvagy a ciklámen szinnel mint én a pirossal
ja az egyik csavar az légtelenítő...azt érdemes akkor kitekerni amikor megálltok pihenni vagy ilyesmi...
igen az a légtelenitö.
Szerintem hülyeség sértegetni egymást nemkéne veszekedni szart sem ér el vele az ember
na miaz emberek merre vagytok???? a telomon két csavar avn egyik amelyikel lehet állitnai a keménységet a másikat meg kicsavartam és kis cisszegö hang jött ki belöe,ez valami légtelenitésre szolgál???
LOL!
Nyerészkedés?

Sok haszon itthon nincs a legtöbb crosspályának..... (lehet van kivétel de nem sok lehet)

A vitátokba meg nem szólok bele mert lehet elfogult lennék.
Megvan a véleményem és meg is tartom magamnak. (tudom jól is teszem)
Úgy látom te marha jól ismersz engem.Betéve tudod mikor milyen motorom volt.A pálya pedig nem az enyém hanem az egyesületé.De az a szerencsénk hogy van egy csomó olyan ember akin meggazdagodhatunk Szerinted ez olyan nagy bolt? Kérdezd meg erről a Epres Palit majd megmondja hogy mijen tuti biznisz egy pályát üzemeltetni.Na megyek és nyerészkedek tovább a nem cross motorommal.
Fogalmam sincs,de sCsaba ha erre jár biztos tud mondani valami okosat.Van egy csomó adata a KLX250-ről.
vedd a fáratságot és tekintsd meg az eddigi motorjaimat a lapomon!Nem tudom melyikünk a rongyrázó!Kis gyökér vagyok,h motocross az életem gyerekkorom óta nem pedig nyerészkedésből pályát készítek.még írj valami csúnyát rám,ugass le taposs a sárba,addig én inkább versenyzek.