egy utsó reagálás:nem is tudom,hogy ki az igazi álmenő?az aki odaáll a versenyeken a rajtrácshoz és az ország MINDEN PÁLYÁJÁN versenyzik,vagy az aki okoskodik a forumokon és még életében nem volt crossmotorja és még versenyt is csak a depóból látott de ennek ellenére ő a legtökösebb legény az elméletben.Na de elég én nem fikázlak evertském én nem vagyok se menő sem állmenő csak egy srác a hazai motocrossosok közül!Próbáld ki egyszer és rájösz,h nem egymásra köpködni kéne,hanem együtt küzdeni a sárban. mondjuk azt nehezebb mint okoskodni
osztom a közös téma hiányát!szerinted miért vannak kategóriák a versenyeken? Ezekszerint szerinted xr400 al együtt engedik a 450es motocross gépeket? vagy ha nem akkor miért nem?egyszer indulj el vele tömegsportban ne csak elméletbe okosítsd a népet és majd lehet,h egy rajtrácsnál állhatunk majd!de te biztos akkora raj vagy,h kár is összemérned a tudásodat az állmenőkkel de ahoz előbb végre szerezned kéne valami CROSSMOTORT.Attól még,hogy csináltatok egy pályát és már unod a 400as enduródat még nem kéne lenézned másokat evertském nem igazán érdekel a véleményed,nem adok az elméleti menők véleményére! neked ahogy nézem még crossmotorod sem igazán volt,csak egy enduród,de biztos fene nagy menő vagy egyszer látogass már el hozzánk Nyáregyházára és taníts már meg minket állmenőket motorozni de hozzd a könyveidet adataidat magaddal,h felkészült legyél motort majd tolunk alád,mert ahogy nézem azod még nem igazán van,volt,csak szaktudásod toljál már fel egy vidit had tanuljunk tőled vbmenőkém várom a videót,vagy h ellátogass hozzánk Üdv:A Nyáripáli állmenők.
A Aprilia RX gyái hátsó gumimérete:
1988-1992 ig Rear Tyre 120/80-19
1992től 1996ig: Rear Tyre 120/80-19
1996tól 00ig: Rear Tyre 4.00-18
2000től: Rear Tyre 120/80-19
Ezt katalógusból néztem ki, de én ahány 125ös RXel találkoztam még ,annak mind 19es hátsó kereke volt.
Szeva mindenki.Mx csak most volt alkalmam megnézni a tegnapi utolsó reakciódat,és nem tudom eldönteni hogy provokálsz vagy tényleg állmenő vagy.Ez a megnyilvánulás hogy"ott azért nem tartok még a 10. körben sem hogy egy XR 400 ellen küzdjek"azért elég erős volt,és mi ez ha nem lenézés!!A kategóriákra visszatérve,pedig felvilágosítanálak hogy az XR még véletlenül sem soft enduró,es olyan hogy hard cross meg csak a városi legendákban van. Ez az Everts-ezés meg példa akart lenni,azokra vonatkozóan akik úgy jönnek hozzánk motorozni mint egy VB sztár/olyan pengének érzi magát és át sem néz azon az emberen aki nem a tárgyévi tuningmotoron ül./Nyugodt szívvel állíthatom hogy az igazán nagyok/a magyarok közül is/milliószor emberségesebb és sportszerűbbek az amatőrökkel.
A jókívánságokat pedig köszönettel veszem,de ennek ellenére úgy gondolom hogy nincs közös témánk a jövőre nézve!
És tényleg nincs és nem is lesz közös témánk.Crosser
olyan hangja van gecííííííí..alig leeht berugni
1988-1992 ig Rear Tyre 120/80-19
1992től 1996ig: Rear Tyre 120/80-19
1996tól 00ig: Rear Tyre 4.00-18
2000től: Rear Tyre 120/80-19
Ezt katalógusból néztem ki, de én ahány 125ös RXel találkoztam még ,annak mind 19es hátsó kereke volt.
A klx be mennyi körüli értéken kell lennie a kompressziónak?
A jókívánságokat pedig köszönettel veszem,de ennek ellenére úgy gondolom hogy nincs közös témánk a jövőre nézve!
Sportbaráti üdvözlettel
Heller Szabolcs