Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltak itt ismerösök....mármint akit személyesen ismerek....
motoros.bnet.hu/incoming/Galus... Multhéten Tápióbicskén készült nem én készitettem, Galus barátom felesége a bünelkövetö.
Végre hazaértem. Moci Aprinál, holnap megyünk érte Hiaceszal, beállt a váltó hárman rángattuk, de meg se moccant. Aztán, lekaptuk a láncot, és roller ! Srácok! Kössz a segítséget! Talán legközelebb több mázlim lesz . Gyuri! Tedd fel a képeket nyugotdan, csak azokat ne, amiken látszik a búrám.
cross pálány =cross pályán
Azért egy jó féle supermotyóra fáj a szivem. Pár ilyen gépet ma megelöztem a Szentendrein 160-nál lemaradtak.
hali emberek...én ma is voltam motorozni,nagyon király volt
a nap végére ugy fájt már a hátam mitn az állta de akkor is fasza volt voltunk cross pályán,enduroztunk vagy 40km faja volt,ja és volt szerencsém kiprobálni 6-7 kör)cross pálány)erejéig egy 525 exc-t,ki....ottt k....va fasza gép,nagyon ott van,megy mint a mérgezett egér
biztos telitődtek a korházak mert eléggé sok motoros kiszabadult az utakra Kukába az utcai motorokkal!
18as kerék van,nekem is van rá 1 vacsi új dunlop 10ér eladó... amúgy meg estem egy szépet és fáj a könyököm,talpam,bokám,csípőm...fasza.....szar nap volt.
Hello, mindenkinek. Ma nem voltunk motorozni, helyette kirándultunk láttam két csunya motoros balesetett Szentendrénél az eggyikröl itt a kép. Rengeteg motoros volt a dunakanyar környékén mintha nyár lett volna. Száguldoztak mint az örültek. Ezért nem veszek magamnak betonmotort,nem akarom egy kamion alatt végezni.
most értem haza....picsába...következőre ha törik ha szakad megyek én is solymárra
óóó hogy baszná telibe a retkes kurva anyyát...

szerelésbe torkollott a menet... még nem tudom hogy túl olajos e benzin vagy a gyújtással van gáz...
nekiesek a digitális multiméterrel és elkezdek méricskélni... vmelyik kábel kontaktos mert hol van szikre hol nincs... 1:50 es keverék van benne de még mindig olajos a gyertya... megölöm haveromat... ő tankolt
THX ....Hát nekem utcai guma van hátul szóval lehet rá kapni
Hja ami érdekel még: az RXeken hátul 19es kerék van.Arra is lehet kapni ilyen frankó utcai gummát?
Gratula!
Használd sok örömmel!Azért ez már nem egy szimszon....
Hellosztok
Jah és rendszámos
Hát 93-as 260-ért vettem nemrégen....1-ben krékreáll rántás nélkül 2 kis rántással.....végét még nemmértem
14/49 áttétel van rajta...kompresszió nemtudom,hogy mennyi benne,de pöcre indul
Mennyinek kell lenni a kompressziónak a KLXben?
Giorgio!

A link: www.motorcyclespecs.co.za/Inde...
Ez a legbővebb adatbázis sztem jelenleg az interneten.

A DR350nek meg 2 fajtája van. Az egyik utcai változat, az kereken 30ló, de azt mondják elég jó kis gép az is terepen.
A versenyváltozat 33ló, de ritka mint a fehér holló.
Amúgy egy baja van a DRnek, hogy qrva drága, tartja nagyon az értékét, no meg rendszámmal nem is találsz, csak ritkán horribilis pénzért. Rendszám nélkül jó árban hozzá lehet férkőzni.
Vega!
Mennyiért vetted a gépet, és mit kell tudni róla?
Szevasztok!
Geciszarul vagyok ...egyébként a solymári pálya merrefelél van?
sztem tegyél te is így
jó az idő mindenki mocizik... 11 kor irány a pálya
MINDIG HALÁL VAN