Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét crossördögök
ez ""csa" egy forum nehogy magadra vedd má
De igen spy motorozni kéne 1 jót ezt én is így látom hogy mennyire 1formán gondolkodunk
ya levettem őket
Engemse kerestek...oszt mivan akkor....
azt mondom, hogy leginkébb mindenki zoozeet,meg az ilyen nagyobb motorosgurukat,akik minden kérdésre válaszolnak,azokat keresik!akik csak szeretnek motorozni,és anyira nem értenek hozzá,azokat alig keresik....
bakker gerre nem gondolod h motorzni kéne már egy jot?
nem vagyok fentakadva,csak lassan 1,5 éve irok a fórumba,és senki sem izél,hogy standar hol van vagy akármi
Te STANDAR fiu!!!!!!

Kicsit lefogyott az adatlapod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na van ez igy miért szerinted engem hiányolna valaki
Standar ezen ne légy felakadva engem se keresett senki aki meg igazán szeret úgyis ott van a közeledben...Nekem kb ennyi!
ÉN Csolnoktól 40 re!!!!!!!
kössz...
igazad van akkkor ez az ötlet is kilöve akkor nyáron egy 250 lesz,legalább is remélem
Fasza a géped Geroy!
ja hát én is ugy gondoltam!
salgótarjántól 20 km-re

legpontosabban: Kazáron
M ert énis nógrád megye,Rétság
spy én meg tudod mit birok kurvára?ebbe semmi sértést nem akarok mondani
hogy akármit kérdezek,senki sem válaszol, irok valamit alig reagál valaki, amikor eltüntem 1 hétre senki nem mondta hogy holvan aza stan gyerek vagy ki a faszom.... pedig ha eltünik valaaohbva zoozee, vagy faisst,xlzx, vagy akárki,akkor már rögtön az van ,hogy hova tünt,stb .
miért....annyit böven lehet menni szerintem
Csá,pontosan hol lax Geroy?
Hallod és ki nem szarja le de most komolyan hogy basztatnak minket!!!! Én voltam Tokajba motorostalin 1 mukkot nem mondtak...pl Mondjuk Böszörménybe meg Tégláson kicsit kellett sietni de ez az egész eszenciája Nálunk nincsenek igazi terepkihívások sajna mert alföld majd mi teremtünk magunknak
napi 100-150 km???
annyi benzin a világon nincs
kérdezek valamit rittik nem vagy itt....mihint kimondom a büvös szot KTM egyböl irsz
fuuu de helyesen irok