Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is tulajtól halltam nem 1 től. erre alapoztam. aki használja csak tudja mi kell neki
wehe... van ijen
na de akkor válaszolsz a z én kérdésemre is?
Na akkor itt 1 olyan tulaj aki nem fikázza hanem isteniti!
na de én nemtom én azért lehet h ktm ben bevállalnék egy 2T -t de 4T csak akkor ha kurvaburzsúly leszek
A tartosság csak az egyik szempont na
ktm -t az is fikázza akinek olyan van.. ennek tanuja is voltam
Na én leírtam a véleményemet a ktmről! Nekem is a tartósság a szempont és nem ma kezdtem Aztán mégis bevált
mind1 én sem értettem mire írtad
a ktm hez meg nem tok mit szólni... mindenkitől mást hallok... eddig csak fikázást hallotam a pályán a többi ridertől akiknél a tartósság a fő szempont
40-50 üzemora egy 25-s crossnál? ez nem hülyeség??? sztem max 30 amugy meg a 250 4T nem eszik kevesebbet mint egy 125 2T crossban...
Na jó félreértés vót felejccsük!
csá aha zsir volt mert gondoltam ha hétvégén ráérsz egész nap,akkor bevállalhatnánk egy debrecen turát hm....mit szolsz hozzá
Ok csak nekem úgy jööt le hogy a motor szar mert azt írtd hogy ennyit a ktmről!
De ha haza kell menned akkor laptoprol írsz he?

erre a kérdésedre válaszoltam
Spy szeva! Jó volt a mai veretés ! Hétvége még kiderül... De a gumit lecserélem mert a borsószem befigyelt a seggembe
ez emberi hülyeség nem ma motor hibája logikus
ha van túlfolyó a karbin akkor döntsd el a mocit folyasd ki belőle a benyát, gyertyatisztítás, berugás (mármint a motort)
addig ismételed amíg ben nem indul...
én ezt csináltam 1x... 1 óra után sikerült beindítani.... de az én esetben elnéztem a keverési arányt és sok ment bele
Mert előzménynek a karbipucolásos mondandom van feltéve és arra reagáltad ezt olyan szemszögből mintha az a motor hibája lenne...
csákó.mizu veleteK????
csá gerre,hétvégén ráérsz reggeltöl estig?
Én nem arra írtam hanem arra hogy najó akkor ennyit a Ktmről
ez mé kötözködés??? megjegyeztem hogy mivel tudom hogy mukába is jár vele gondolom onnan netezik
Jajj itt mindenkinek megjött eccere vagy mi van? Jó lenenyejjé mán én odaírtam h. én ilyen esetbe mit csináltam na! Sorry
Te gerre hol aludtál? erőműbe? ha nem bírsz az erőddel pihenj még! normálisan lett kérdezve úgyhogy ne pörögd túl a dolgot!!
Meg nem értem hogy miért a motor hibája ha előbb véletlenül az olajat töltjük hamarabb a full száraz tankba és amiatt nem indul???
Ádibácsi te most velem kötözködsz hm?