Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyertek vörösvárra, van két kicsit komolyabb és pár kis szar pálya és egy méretes köpés csolnok
ja egy pesti tali még beleis férne szerintem és akkor a csurgoiaknak is meg stb...nekik is "közel van" vagy rosszul gonodlom?
Hi!
Ez jó, nem?
www.kepesmotor.hu/yamaha/i?p=1...
Vélemények?
már javitottam amuyg magam.....azt meg kétlem h egy 9személyes ducatoba befér több moci pitbikebol biztos,de hogy nagy motorobol kizárt nekünk is ducato van,jo modnjuk nem mai darabar nemtudom h az ujak milyenek,de ebbe ugy tudtuk elhozni a mcoit h az utolso 3ülést kikllett szedni,d eoda már még egy vas nem fért ovlna be
Nyáregyháza merre van?
elég húzós kis út lenne!
Van rá példa ,asszem somogybagodra mentek le szabolcsiak, de volt egy terepjárós közük.Azt vitte a sátrat, benyát, stb. A kocsi ment kövön,és gps koordináta alapján taliztak minden 100-150km után.
Esetleg ugy lehetne lemenni, hogy utifutóval ,vagy kisbusszal összeszerveződni.
gyertek fel pestre.... a 18. kerbe... itt van 2 crosspálya is köpésnyire....
Végül is _Siofokrol is bicikliztem már haza ugyhogy mégse táv ez csak ott nem vot benzinpénz
az a baj hogy mindenki összevissza van az országban !!!!Nyáregyháza???Vagy szar ötlet?
Én meg 500kmet mentem a moccosomér:)
befér oda több is
jaja már tudommár sokáig tartott...
én is durván 500kmre mentem a mocimért
a motort meg az öledbe veszed? vagy anélkül?
A mi Ducatonk csak 3 sajna ! Áruszállitásra van nem emberre!
gyuuu de egy duactoba ha 9 személyes akkor jo he befér egy moci
Én a motoromért 430km mentem és akkor mivan de ja ez egy kicsit hoszu lenne mármint az ut.
héjj unokatesómék Kaposvár mellett Hetesen laknak. Tavaszi szünetben ugyis megyünk hozzájuk
onnan meg nincs messze... csak nem tom összejön e.
Hmmmmm jó volna ez a találka!!!!bár nemtom nekem kb 300km vólna !!!De nemtom rajtam nem múlna !
jah fiat ducato az 9személyes nem?akkor 26ropi oszlana 9felé az valami 2888ft,nem vészes
Asszem Galgamácsa vagy vmi ilyesmi falu rémlik...
1000km.Fiat ducato 10-11l/100kmakkor az olyan 26000ft! Az pont tíz flakon R2 ugye spy
Te véletlenül nem a háromházai pályára gondolsz??
az már magyar dakar lenne
jajj az már szép kis tura volna 500km oda 500km vissza