Hát mondom én hogy a 2T a király na!!!! Zárjuk má le mer lassan át lehet nevezni Ktm topikra mindenkinek aza jó ami bevált nem kérdés!!Béke emberek és 2T
Egy dolog az,hogy a ktm szponzorálja őket és ad nekik motort Németh Kori is csak szívott az 540 sxsel,meg a Cuni Laci is,egy versenyt sem tudott befejezni vele 2t ktm meg jobb sokkal mint a 4t spanom ahogy váltott 125 2t ktmről,250 4tre /újra/!!!be sem tudta fejezni a szezont,mert már az elején szétesett neki és oda az év
jaja.... gyártunk orvosi igazolást hétköznapra... tavaly haverjaim húztak egy garnitúra gatyát meg mezt.... a dainese bőrruhát is elvitték volna a válfáról ha nem lett volna tele a kezük
és tuti lehet majd venni vmi frankó cuccot jó áron
Nade én nem a vezetőre mondtam csak a motorra! Meg ottvannak a Supermoto vb-k meg a magyarok közül a hatnaposon mindenki KTM-mel ment mert biztos olyan szar ráadásul tööbb mint a fele 2ütemü....
mellesleg várom már a tavaszt... mennék már a motorkiállitásra..de hétköznapra kéne inézni majd a látogatásomat oda is hátha kevesen lesznek..tavaly szombati nap voltam és szinte levegöt se tuttam venni
nc..ez a dakar má megent.. mind1 h mien a moci alatta sztem a tavalyi bajnok most másik mocival menne megtudná csinálni... nem a mocin mulik de azon is... de leginkább a vezetőn
Jaja Spy csak védem a Ktmet mer asszonták a fogom a pártjukat nekem vágnak 1 300ast Szóval mehetünk de nekem bármi közbejöhet sajna de pénteken már tok válaszolni
Más:Nem hallottam mostanában hogy japán spoanyol illetve svéd gyártók nyerték volna meg a dakart... Szóval nem olyan szar azz....Persze ha nincs gazdája bármelyik tönkre megy
és tuti lehet majd venni vmi frankó cuccot jó áron