Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Timiiiiii
mondom:mindenki azt vesz ami az álma!!!!Kinek ez kinek az.Lényeg,h nem a kocsmában dobáljuk a nyerőgépbe a pénzt,hanem jót csapatunk a sárban
Sziasztok srácok
simám 2t 4ever
Hát mondom én hogy a 2T a király na!!!! Zárjuk má le mer lassan át lehet nevezni Ktm topikra mindenkinek aza jó ami bevált nem kérdés!!Béke emberek és 2T
Egy dolog az,hogy a ktm szponzorálja őket és ad nekik motort Németh Kori is csak szívott az 540 sxsel,meg a Cuni Laci is,egy versenyt sem tudott befejezni vele 2t ktm meg jobb sokkal mint a 4t spanom ahogy váltott 125 2t ktmről,250 4tre /újra/!!!be sem tudta fejezni a szezont,mert már az elején szétesett neki és oda az év
ahhh nebazd már meg
eladó a kecske!!
Na megyek mert mert a garázsba álltó helybe megragadt a KTM oszt ki kell cserélni a blokkot! Minden nap ez van
Ok shabika!Mellesleg elég jó ez az erőműves szöveg
jaja.... gyártunk orvosi igazolást hétköznapra... tavaly haverjaim húztak egy garnitúra gatyát meg mezt.... a dainese bőrruhát is elvitték volna a válfáról ha nem lett volna tele a kezük

és tuti lehet majd venni vmi frankó cuccot jó áron
Erre írtam a közbejöhetet de a multkor 3óra alvással meg 4liter sörrel a hasamban is mente!! Na komolyra nem tom mi lesz méga meló de pénteken írok
bocsi mindenkitől,csak kissé kivagyok! sorry gerre
jovammá ebböl a sok KTM-böl
... mindegyik mocinak van elönye hátránya .... (:
meg attól h h issza le magát pénteken esetleg csütörtökön
Nade én nem a vezetőre mondtam csak a motorra! Meg ottvannak a Supermoto vb-k meg a magyarok közül a hatnaposon mindenki KTM-mel ment mert biztos olyan szar ráadásul tööbb mint a fele 2ütemü....
mellesleg várom már a tavaszt... mennék már a motorkiállitásra..de hétköznapra kéne inézni majd a látogatásomat oda is hátha kevesen lesznek..tavaly szombati nap voltam és szinte levegöt se tuttam venni
oksa....kurva jo volna az már jo kiados motorozás volna de ha nem debrecnbe akkor valami "kisseb" mocizásra jösz? vagy ez is pénteken válik el?
én meg egyik mocit se istenitem
nc..ez a dakar má megent.. mind1 h mien a moci alatta sztem a tavalyi bajnok most másik mocival menne megtudná csinálni... nem a mocin mulik de azon is... de leginkább a vezetőn
Jaja Spy csak védem a Ktmet mer asszonták a fogom a pártjukat nekem vágnak 1 300ast Szóval mehetünk de nekem bármi közbejöhet sajna de pénteken már tok válaszolni
és akkr msot Spy:-----------------
Más:Nem hallottam mostanában hogy japán spoanyol illetve svéd gyártók nyerték volna meg a dakart... Szóval nem olyan szar azz....Persze ha nincs gazdája bármelyik tönkre megy