Nekem pont volt olyan.
Pl: az enyém elég vacak volt, haver af1-e ami olasz és "megbízhatatlan" az meg soha nem állt még meg sehol.
Hozzáteszem az rg 25volt
én arra gondoltam hogy sokáig birja generáloztatás nélkül pl(egy cagiva mito nem birja olyan sokáig mint egy suzuki rg125 ös haverjaimnak van ezért mondtam ezt a példát)
Hali mindenkinek!Úh de rég voltam fenn,na de itt vagyok.Először is KTM ről jót vagy semmit Másodszor a 80 as crossmoci simán lehet 31Le Harmadszor meg Minden Gép jó gép csak a gazda lehet szar Úgyhogy bármilyen mociban csalódhatsz ha pancsertől vetted (V aki szétküldte) Vagy te magad vagy hozzá pancser (V állat)!!Szóval Murphy Törvénye elcsattan:Ami elromolhat az el is romlik (Kérdéses hogy mikor) Szóval akinek nincs sok pénze szervizelni ilyen motorokat az jobban teszi ha nem is vesz Bármennyire is csóró vagy szerintem egy mocit fennlehet tartani csak mellőzni kell ,,BUGIC Vótam"
hát ennek ez a a veszélye. ha elkapnak akkor szivacs.
mindig arra kell menni ahol nincs zsaru, ha meg jön akkor irány az első földút és arra nem hiszem h utánnad jönnek az oktáviával
de nekem van egy nagy problémám hogy nincs 125 re jogim és faterék nem engedik hogy vegyek 125 öst ezért csak 80 asba gondolkozhatok én is inkább 125 öst vennék
azt mondják hogy elveszik a B kategoriás jogsimat a motoromat elveszik és még meg is büntetnek igy kb 400 000 ft ot baszok el
nem tudsz ajánlani valami jó 80 ast endurot vagy spedet kb 210 000 ig olyat ami sokáig birja(a generáloztatásra gondolok)
Pl: az enyém elég vacak volt, haver af1-e ami olasz és "megbízhatatlan" az meg soha nem állt még meg sehol.
Hozzáteszem az rg 25volt
mindig arra kell menni ahol nincs zsaru, ha meg jön akkor irány az első földút és arra nem hiszem h utánnad jönnek az oktáviával
nógrád megyei vagyok
azt mondják hogy elveszik a B kategoriás jogsimat a motoromat elveszik és még meg is büntetnek igy kb 400 000 ft ot baszok el
nem tudsz ajánlani valami jó 80 ast endurot vagy spedet kb 210 000 ig olyat ami sokáig birja(a generáloztatásra gondolok)
jó nektek énis benne lennénk egy ilyen találkába ha lenne olyan mocim kár de majd hátha lesz ősszel és akkor utána mehetek énis
A Lac26 haverja vagy ugye,vagyis arra fele laksz!!!
de már 1 hónapal elte kel szolni, hogy mindenki ugy tudja rendezni a programjait