Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóó én oda mennék idén!!!Úgy volt hogy múlt évbe is megyek csak elutaztunk!!!!
a csolnoki pálya az tényleg tuti
Rövid fiat scudó 2 nagy ,és egy kx 80 befér + 3 ember 80liter tank a világ végére is elmegy
ott a helyem
na én iszom 1 sört vagy 2 őt
Nos hölgyek és urak.Ezzel a fórumos találkozóval kapcsolatban már egyszer felvetettem hogy nálunk Csolnokon,valószínűleg márciusban,nyílt napot tartunk.Természetesen ezen a napon szívesen látnék minden fórumozót aki vállalja az utazást.Csolnok,B.P-től 40 km a 10-es főútról közelíthető meg.Ezen a napon a kaját és a pályát mi adjuk,tőletek csak a részvételt kérnénk.A menüre visszatérve, idén csülkös babgulyás lesz"Pöpi a hentes"módra.Amit még érdemes tudni,hogy egy ilyen összejövetel alkalmával úgy kb 50-70 motor szokott összejönni,és kategóriánként,versenyjellegű futamokat vívni.Nem kis buli...
Na mára léptem,szevasztok.
szecsu akkor vegyél te ktmet én nem fikázom,de ha már itt tartunk dakart sem nehéz úgy nyerni,ha csak ktm indul amig bmw is ment addig nem sikerült de én csak a motocrossban gondolkodom,ott meg tényleg csak a baj volt vele:Németh,Czuni,Borka,Soóky,h csak az 1.osztályt emlitsem enduróban biztos jobb,azt nem követem
Most az egész motor fel lett újítva
Te se panaszkodhatsz
Ja zsir a géped!Faszák a matricák is!
Köszi
Hú wazz marhazsírul néz ki a vasad!!!
nem szar az,csak rumplis,meg homokos,meg tele van törmelékkel de télen,amikor a többi pálya alkalmatlan a menésre,akkor az alkalmas csak legyen aki birja
Csá mindenkinek
én ugy tudom h mx-é a bömös, nekem azt mondta legalább is...
citroen jumpy???!!
hát hogy kéne egy minimum 95 os Honda cr250 vagy Yamaha yz 250 es
2t
mondom én még nem láttam... de azt mondják hogy aki ott tud menni az mindenhl elmegy.
látszik hogy rokon a két dög
ez igy hátulrol valami mazdának vagy toyotána néz ki
ugyanilyen cms bukóm van nem 1 nagy szám,de tökéletes
Te MX 77!!!

Még mindig nem válaszoltál tiede a bömös?????????????????
A Gyáli pálya szerintem egy rakás szar oda ne akarjatok menni nem fehér embernek való.
és mit vázoltál?
HÁT FELVÁZOLTAM FATERNEK hogy mien kéne.. persze nem új...
az eddigi 2 mocit úgyis én vettem, én dolgoztam érte, én tartom fel.
Itt a ballagás május 5. én ki kell használni