Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább a motorba mint az autóba:))))
Nem az alvással van a baj hanem, a benyaköccséggel!! De ha álljátok beszervezek 1 busznyi embert oszt megyünk
Ne legyetek már gyikok mivan nincs benyára pénz vagy mi a szösz ha megnyugtatok valakit is akkor szerzek nöt is halla GERRE
Szeva Vega! Tifelétek van 1 fasza lőtér voltam ott skeetlővészeten Galgamácsa ha jól emlékszem állat 1 hely
Akkor neked it kel aludnod ok megoldjuk
jah sajna énis ki vagyok löve az 500km távolság miatt,de szerintem minen forumos partyrol ami még majd lesz,ha lesz egyáltalán,mert sajna mindenki(1-2ember kivételével)
legalább 200km-re lakik,arra pest felé,eger,pécs stb...
Sajna én 270km-re lakom
okés!
Hát akkor én kilőve sajna a buliból mer van köztünk vagy 500km Ktm es témát én befejeztem de akkor is 2T
De.Az Ádámék/Toth11/ állandó vendégeink.Több számban is szerepelt a pálya.Szeretnek ide járni.
motomix féle cross sulihoz a ti pályátokon csinálták a kép anyagot?
Oksi akkor már keten vanak fasza
Azzzta.Megint körbeért a téma!!!Tök jó annak aki most nem KTM-et terelget.Lehet egy javaslatom? Most fikázzátok inkább a Hondásokat,utána a Yamaha tulajdonosokat és így tovább....... Az észrevételek,tapasztalatok elég objektívek lehetnek/a harer mondta vagy úgy hallottam/.minden motornak vannak típushibái,kérdés hogy ezt ki hogy kezeli.De azért én úgy gondolom hogy az osztákoknak azt a számtalan VB címet és külömböző tereprally futamgyőzelmet nem a szél fújta össze.Ezen azért érdemes elgondolkodni hát nem? hát de!
Én +a fiam megyünk.
Mx77 felépülsz tavaszig?
Hát ja jol körül irtad!
Na eszt jól körülirtam
Kaposvár olyan 70km meg zalaegerszeg is horvátország melet pestöl olyan 230km rákel menni az M7-re és lehoz kanizsáig onnan meg bemenénk értetek
Csurgó merre van?
Szevasztok forumosok.Na figyeljetek pista haveromal szerveznénk nektek egy kis találkát itt nálunk a tavaszal.Ugy gondoltuk hogy eljönétek le hozám egyet motoroznánk a pályán ebédig és utána elmenénk ki a majorba pista haveromhoz adigra készlene egy fasza kis vadpöri .És ha jól telezabáltuk magunkat akkor irámy visza a pálya és lerázatnánk a fölös kaját.Na mitszoltok hozá .persze eszt mind mi áljuk a kaját és a piját is.Csak az mondja hogy eljön aki tényleg elis akar jönni ok .
Csö Emberek. Nekem volt 450sx 2004-es hát soha többé ktm az tuti . Az összes motorommal nem volt annyi gond mint ezzel a ganéval. Ja és valaki irta hogy 125 2t annyit fogyaszt mint 250 4t kb a felét srm fogyasztja 4t bármilyen körülmények között.
felénk nincs vmi nagy meleg....
nem sok király motorosidők járnak ezt imádom a legjobban
szió Gábor mizujs?