Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdjel lemaradt

?
sztem ha már fórumtalálka, akor többnapos, mondjuk 3
és akkor valaki elrendezné a szállást, mindenki beadna x pénzt a benyára,és akkor vennék benyát közösbe,és onan venénk ki, akkor meg olajra is pénzt, de azt csak annak kelll,akinek 2t van
meg akkor a kejáért,meg a szállásért kéne pénzt beadni
jó ötlet
attól függ hány éves vagy.
ha még nem ültél ilyen motoron és nem is ismered, és fiatal vagy akkor inkább a 80-ast ajánlom mert nekem még most is tud meglepetést okozni a 125-ös kx
Hy mindenki!
Na én leléptem továbi jo forumozást!
vazze de én a ladán láttam már ilyet de ezen semmit nem látok! na megyek szétkapom az egészet aztán meglátom! meg vissza forrasztgatom a kusrva diódákat legalább hátsó világításom legyen
Ha közutón használod bünti jár érte . Elég pörgös motor ugy hogy gyorsan kopik max 26-28lóerö. Majdnem ugy megy mint egy 125 2t . Hány éves vagy? 16 felett inkább már ne akard.
nekem a jobb oldali, ülés alatti idom alatt vannak biztositékok!
embör! a ló erő az aranyos:) de a világítás az egy vagyon! a rendőr megbasz az tuti! ez egy cross motor és nem közutra való! az más tészta hogy ha tudsz motorozni akkor a rendőrök meg sem közelíthetnek! Ennyiért hááátttt biztos jó de motorszám után lóerő diktálás....
hellasz! basszus kipotyogott a dióda a hátsó ledes szaromból! De az elsőn lámpámnál össze éget a csati! de azóta sincs pilács! segítsetek van biztosíték valami ezeken ami kiéghetett??
ennyiért inkább egy 125 ös....
vvááá nincs kedvem tanulni pedig már csak 5 kérdés
helló

szeretnék venni egy kawasaki kx 80 ast (ezt www.hasznaltauto.hu/kereso1.au... és ezután szeretnék érdeklödni

-ezen a motoron nincs lámpa és ezért a rendörök megállitanak?
-meddig birják az ilyen motork(generáloztatásra gondolok)?
-létezik hogy egy 80 as 34 Le s(azt mondta a gyerek hogy a blokkkon van egy szám és azt bediktálta és azt modták hogy ilyaen erős )?
-mennyit fogyaszthat?
-azt mondta még hogy ha 3.ba van és odabassza akkor egykerékre áll(???)
-mennyibe kerülhet rá a lámpa(a világitótekercs az ilyen motorokban benne vannak)?

valami oldalt küldjetek már ahol részletesen le van irva
Azért mondom,ha olyan klassz azt kell venni Mindenki azzal nyomuljon amivel akar!Nekem meg szídhatnád a Hondát,Suzukit,Yamahát meg írhatná itt mindenki,h szar,ha nekem az van,mert tudom,h jó! Nehogymár azér legyen roszkedvem,mert valaki ismeretlen leszólja az yz450nt elég hülye lennék,ha kiakadnék azon.Mondom mindenkinek más a szive vágya!Csak ne sztároljuk már annyira a ktmet De ha neked annyira bejön akkor cseréld le a hondát ktmre és boldog leszel csak ne felejtsd el,h nem áll mögötted egy gyáricsapat sok-sok alkatrésszel! Kinigatner meg a nagyapám lehetne De hangsulyozom:mindenkinek más tetszik szerencsére. képzeld,ha mindenkinek csak xrje lenne
én tuti megyek csolnokra
Végülis jó de majd most tavasszal lecserélem valami jobb tökre.Nekem a hjc jön be nagyon
Nem azt mondtam hogy KTM et vegyél,csupán azt hogy nem feltétlenül szar az ami nem japán.A Dakaron meg nem csak KTM megy ,és a tereprally nem egyenlő a dakarral.Aztán hogy tényleg lehet vele menni:Kinigarner,Smets,Rattry,Ramon........ Csak hogy a világbajnokokat említsem..És ez csak az MX és még hol az enduro.Meg tudod nekem sem esne jól hogy mindenki azt fikázza amin ülök.De részemről itt a téma lezárva.Na tényleg megyek,csátok!!
sityak?
Mire találták ki a Suzuki Dr600-at???
Nem tudja valaki?
Ne izgulj nekem is 250-270 km!De megvan 3-4 ora allat ha nincs semi gáz!
Kb 3-4 éve voltunk ott akkor még nem volt olyan jó, de ugy tudom azóta már sok fejlesztést csináltak rajta mármint Csolnokon
Nagyon ugy tervezem hogy elmegyek!
sajna hozzánk csolnok is vagy 250km min...én szivesen mennék,ha lenne kivel
és meg vagy elégedve a sisakkal ?

Én tuti ott leszek Sezcsu csak szólj időben