vazeg ha aszt mondom hogy az enyém japán de ennyit nem szenvedtem még orosz gépmadarakkal sem az jó ? amúgy elegem van minden kókány szaros kurva életből! hogy ragasszam fel azt a kibaszott kipufogót? valaki fényképezze le a sajátját had nézzem meg!! az enyémről már az alu fül is letört!!!
Szeva Spy!Még 1-2-Évig biztos mert nem lessz lém másikra de 2Év múlva eladom.De valószinü hogy a haveromnak aki épp fejlődő szinten motorozik.Most egy KDX 125-e van szóval két év mulva valószinü hogy ő veszi meg.Különben már 350-es Henger van benne,amit most ősszel szereltettem bele.Ez egy Direkt 250 4T hez tervezett henger ami teljesen gyári kit.Ja és nekem semmiféle olasz motorom nincs és nem is beszéltem ilyenről
Á Geroy Nem 2 hanem 3 400EXC 2001-es,125SX 2003-as,250CR 2001-es De eggyik se az enyém.A két KTM a bátyámé,a CR meg a sógoromé.Enyém csak a 250EXC ami kinn van.Tényleg milyen találkát szerveztek?Budapest jó lenne nekem 20-Km re lakok.Itt a Cr ről egy kép
hali,bugic miota van meg a géped,és meddig akkarod még megtartani??
semmi tapasztalatom nincs olasz gépekkel kapcsolatban,de azt hogy az olasz gépek mennek a legjobban,szerintem nem igaz
nem ugy hallottam az ismerőseimtől hogy az olasz gépek mennek a legjobban de azok is romlanak el a leghamarabb(aprilia cagiva gilear) mig a japán gépek sokáig birják
"vagyhát attol is függ h beszámitattani akarod a drz t vagy eladni és ugy venni ujj mocit? ameikbe jobban beszámolják olyat vegyél aztán mindezek elött kezdj faragni..."
Gerle! Komolyan gondoltad azt, hogy két ilyen egészen más moci közül úgy válasszak, hogy amelyikbe jobban beszámolják a DRZt? Weeehehehe.
telószimering csere, meg kerékcsapágy csere meg ilyen apróságok