Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most 1 évig azal fogtok baszogatni,hogy megemlitettem?
Ehhe Thaograf ez jó!!!!
Jóvan, ne szarjál, engem sem keres senki, pedig én is régen írok, csak nem mindig vagyok mostanában ezért:

Ja, apropó! Még csak 3 hónapos, de már hogy átlátja a dolgokat!(póló)
Ja bocs Standar!! Hát kocsma elsősorban máésodsorban ilyen besegitőmunkák amit hadd ne részletezzek Ez olyan bizalmas
gerre válaszolnál?
erről beszéltem

hol dolgozol
Kirakták a srácok a snowboardos vidit de aztán nem lehuzni
Hali!

hol van még pálya a 18.kerben?
én az alacskai út mellett lévőt ismerem csak.

thx
gery
aha tiszta sor....
Az oldalkocsis kollegának van tekerősbabettája és kerekeztem is vele nem gyengén ráadásul állva
1.Nem mentünk Pócsra Úgyvolt hogy eggyütt megyünk veletek de nem jöttetek én meg nem mentem velük
2.A multkor csak azért mentem le hozzájuk mert ott voltatok és nem akartalak átbaszni! Aztán azért mentem motorozni hogy ne legyek seggfej
3. Velem kurva gerinctelen volt és ezt elég nehéz megemészteni NA KB ENNYI
mit dolgozol?
aha értem....akkor számoltazsd be a ktm-et egy babettába,az aztán ad olyan élményt h csak lesni fogsz
Szeretem a kisköbcentis vadmarhákat na
további szép estét mindenkinek!!!!! holnap tanulnom kell
jó fórumozást....Csá mindenkinek!
multkor is kijöttél a pályára,aztán meg ugyvolt hogy mentek eggyüt pocsra(te+bandi meg a quados) vagy akkor most még midnig harag?
beszarok rajtad,24évesen mi bor annyira felcsigázni azon a cr-en, ott van bakker egy fasza motor a lyukad alatt,meg szeritnem többet ad mitn a cr adna és te megvayg áldva vele
Hát erre hadd ne mondjak semmit... Márhogy Bandira...
mondjuk beszéltem Bandival és azt modnta h vasárnap h ajo idö lesz akkor kinéznek mihálydiba,az sem rosz ötlet,"egész nap" pályázni aztán nap véégn egy lightos kis enduro
mit gondolsz?
Vazze nemhogy azta cr-t nekemadná tudnék vele mit kezdeni Figyelj én minden tőlem telhetőt megteszek de ha jön vmi meló akkor azaz első....
jah hétvégén jo volna ha ráérnél,mert te vagy az egyetlen reményem egy jo ksi mtorozásra....egyedül nem a legjobb,a cr-es gyerek emg szököévente egyszer jön motorzni
már leirtam:
csak megemlitettem egyszer,ennyi
de te nemirs olyan régóta
Stan nyugi már..nehogy már egy ien miatt mellre szívd...
nem veszem magamra, csak nem nézem jószemmel