nem lesz caponordunk elrepedt a váza és nem hozták el...hoztak helyette 1 honda translapot meg 1 bmw f650t kiváncsi leszek h fater mit lép...motort akar,motor lesz is
Na ez azrért nem hiányzik. Az elején nem is tudtam mi olyan nagy cucc videóban. Egyrészt itt ha megcsúszol már csak imádkozhatsz, másrészt meg csapatni se lehet... nem nekem való ez.
helloka, nekem XR600am van.
Castrol Actevo 10W40-es, részzszintetikus olajat rakok bele, s tök jó.
Ennek 2000 Ft literje, ha drágálod, lehet kapni Texaco Motex 4T-x olajat (1700Ft körüli literáron), ez is 10W40, s részszintetikus, s ez is ugyanúgy tökéletes bele.
Ha drágállod ezeket, van Castrol GP20W50-es, ezt is bele lehet rakni ezekbe, ennek 1500 Ft körüli a literára.
Szevasztok! Beírom ide is, mert úgysem néztek az olajok fórumba:
Valaki tudna segíteni, hoyg régebbi 1995körüli lég és olajhűtéses endúrókba miylen olajat érdemes rakni? XR600, XL600, DR600 stb... leginkább utóbbi érdekelne! traktorolaj, szintetikus ?W-?, vagy milyen?
nagyon köszi theo!KIRÁLY VAGY VAZZE !!!! kár , hogy speedy-t még nehezebb lesz megtalálni .ha véletlen tudtok róla vagy látjátok riasszatok azonnal...köszi
Viszont most az eladási szándék kicsit jegelve van. ......
én az ilyet szeretem....volt már részem hasonló túrákban...
A dr rendszámos?
ezek tökös legények, én nem mernék itt menni az tuti.
Castrol Actevo 10W40-es, részzszintetikus olajat rakok bele, s tök jó.
Ennek 2000 Ft literje, ha drágálod, lehet kapni Texaco Motex 4T-x olajat (1700Ft körüli literáron), ez is 10W40, s részszintetikus, s ez is ugyanúgy tökéletes bele.
Ha drágállod ezeket, van Castrol GP20W50-es, ezt is bele lehet rakni ezekbe, ennek 1500 Ft körüli a literára.
Valaki tudna segíteni, hoyg régebbi 1995körüli lég és olajhűtéses endúrókba miylen olajat érdemes rakni? XR600, XL600, DR600 stb... leginkább utóbbi érdekelne! traktorolaj, szintetikus ?W-?, vagy milyen?
amúgy mi a zsír veletek??