Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyesbitek :Honda cr 250nel jártam így
gondolom munkahelyről
De ha haza kell menned akkor laptoprol írsz he?
hát a ktm ről akkor ennyit... nem tom mindenki mond mindent
ááááááááááááááááááá neee most komolyan??
mosd ki egy kis vízzel
ne bassz.még haza kell mennem vele! az 5km
Sajna jártam már így ! Karbipucolás
napot! reggel tankoltam üres tankba! elösször az olajat öntöttem bele és utána a benzint! Viszont a benzincsövemben meg a karbiban szerintem most kissé nagyon koncentrált az olaj+! mi a ló----szt csináljak?
450sxf na!
Már mért fogyna el hamarabb 1 2T ha azonos kategória Pl 250sxvs450sx! Ezt nem értem...! Amúgy már írtam h. 2005-ös ktm beletettem tízezret abból vagy 7000et terepen de még nem csörög...250exc! Mondjuk mindig is rendben volt tartva a kis szája Na ennyit a Ktmek nemtertosságáról! Ja mégiscsak volt 1 hibája:az egyik szimering elengedte magát az e4lső telóba... 13000ft!
figy ez használattól is függ. ha versenyzel vele akkor 40-50 üzemóra lehet. ha nem akkor meg sokáig jó
annyi üzemóra míg a garancia tart
Akkor hány üzemóra?
ja de típusonként változik az üzemóra... az alapján amiket mások mondtak... pl egy yamaha tovább bírja mint 1 ktm... valszeg mert a ktm jobban ki van hegyezve

igazítsanak ki ha tévedek
hát..egyik ktm boltos haverom 12lityót megetet a 125sx el...
Szerintem srácok a a 4t nek nem fogy el olyan gyorsan az ereje mint a 2t nek és kevesebbet is eszik.
De van hátránya is a súlya.
a 3,5 liter akkor fordul elő ha csak 1 ugratót gyakorlok és nem körözök.
ugrás, fék fordul, és újra így már elképzelhető
a krosszok üzemórásak
én azt hallattam hogy ktm ek gyorsan kopnak.... több ktm es is mondta már.... de majd válaszol más.. ktm em még nem volt
Az előfordul nálam is!!!!
de volt olynan nap hogy 1 motorozás 1 tank benzin..
főleg most a szünetben
Ja és még lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Pl:egy ilyen 125-ös KTM-ben amit kinéztem abban hány kilóméterenként kell dugattyút és főtengely csapágyat cserélni?
Szerintem nálam az a motor a 7 litert simán bevágná.
Az tényleg elég furcsa!!