Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én se......elég necces....
nálunk is be kell telefonálni...én még 1x sem próbáltam...először letesztelem a többieken aztán ha műxik talánén is bevállalom
ako én még kispályás vagyok
amugy itt amugyis buko, mert a szülőnek elvielg felkéne hivnia sulit hogy a kölök ma nem megy ezér-azér....meg az igazolásra kell szülői aláírás is....
csak ps-el bele kell halványítani az orvos nevébe...nekem van v 10féle orvostól igazolásom...
egyedül az orvos nevével van a probléma
azért bulisa lenne ha egy keszthelyi srác bevinné a tanáriba ezt az igazolás :) kiváncsi lennék keszthely 15 orvosából akad-e ilyen nevü :D
őőő, hogyérted? tanárok cask nem olvasság, amugymeg csak jo időbe kell odaadni az igazolást
loool
várom a hsz eket hogy ki bukott be a hamis igazolással
Jó estét emberkék! mizujs a nagy magyarországon?
szóra sem érdemes, csak az a gáz, hogy egy idő után fura lesz hogy mindenki egy orvoshoz jár, rásádul olyanhoz aki nem rendel nálunk
Lementve THX
akinek kéne
nagyon egyszerü,egyik haver szedett le a netröl igazolás fajtákat,aztán másik haver meg átszerkeszgette és kinyomtatta most pedig folyik a anyg üzemi gyártás,sokszorositás
hogy csinál igazolást?
ok csácsá,,,remélem h lesz egyáltalán veretés,és hogy nemsokára mocizhatok veled is
kész az igazolásom ugynéz ki holnap nem elsz iskjola,cska muterral kéne még egyeszkedni
jaja
azt mondtad te nem szoktál hétköznap inni!
na spy én tekertem!a holnapi veretéshez meg sok sikert!
mondjuk nemtudom min röhécselek
mi siki? jaja
na de a nyugiba menés egy kis ideig az már járatás nálam....
pontosan
NEM nagyon kell ezeket járatni mert az illesztések már elég percízek...de legfontosabb a bemelegítés,és az első pár motorozás alkalmával csak nyudiba menni vele,,utána lehet tépni a száját..
komolyan gondolom szetintem ha nem hüvelyes a henger nem kell különös járatás láttam egyszer versenyen egy dugózást két futam között nem járattak semmit
Kösz Siki. Közben én is rájöttem
elsőre gyengécskének tünt mert nem éreztem még rá de ma már tudom kezelgetni a kicsikét