ako én még kispályás vagyok
amugy itt amugyis buko, mert a szülőnek elvielg felkéne hivnia sulit hogy a kölök ma nem megy ezér-azér....meg az igazolásra kell szülői aláírás is....
nagyon egyszerü,egyik haver szedett le a netröl igazolás fajtákat,aztán másik haver meg átszerkeszgette és kinyomtatta most pedig folyik a anyg üzemi gyártás,sokszorositás
ok csácsá,,,remélem h lesz egyáltalán veretés,és hogy nemsokára mocizhatok veled is
kész az igazolásom ugynéz ki holnap nem elsz iskjola,cska muterral kéne még egyeszkedni
NEM nagyon kell ezeket járatni mert az illesztések már elég percízek...de legfontosabb a bemelegítés,és az első pár motorozás alkalmával csak nyudiba menni vele,,utána lehet tépni a száját..
komolyan gondolom szetintem ha nem hüvelyes a henger nem kell különös járatás láttam egyszer versenyen egy dugózást két futam között nem járattak semmit
amugy itt amugyis buko, mert a szülőnek elvielg felkéne hivnia sulit hogy a kölök ma nem megy ezér-azér....meg az igazolásra kell szülői aláírás is....
várom a hsz eket hogy ki bukott be a hamis igazolással
kész az igazolásom ugynéz ki holnap nem elsz iskjola,cska muterral kéne még egyeszkedni
azt mondtad te nem szoktál hétköznap inni!
mi siki? jaja