Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

winfos nagyon komoly
na de léptem énis csáko jo8 mindenkienk
ja amugy a jo után miért kell a nyolcas? ezis valami számitogépes nyelv
hát lehet az lesz,öregapán is aszonta(nagy simsonos ))
na léptem aludni. holnap egész nap edzés
én egy sima gyertya cserével kezdeném....
az egy 7-8 éves kép volt
most télleg nincs magamrol kép, 24edikén lett urjarakva a winfos, keresek vmit igérem....
az mér hogy ma kb 10 perc mocizás után(még hideg volt a moci) elkezdett a motor szaggatottan járni és nem gyorsult...de miután megáltam és ujra GO akkor jo volt????lehet tulszivattam??
lol szerintem e akkor baromság
multkor is mikor betettél egy képet a rometröl és a lábad is látszott rajta meg msot is....
lol azt lehet berakja a képet azt nem fér bele a 19icnhses monitorodba
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá........... íííííííííííííííízirájeröcsém
sztem fordítva
mikor beszéltek kik anyit az én testemről?
lol de a sulyt technikával megtudja foggni,de az erőt nem
na lévvi még ma tegyél már föl valamit annyit beszéltek a szikár testedröl már kiváncsi vaok,hogy mennyire is szikár
a 800-as gépek is ugyanlyan erősek(lesznek) mint a mostanika egy idő után
A legféltettebb kincsem, a nagy klassicus, ijet minkinek.
lol de japán 30 kg-s gyerek mitakar 800as géppel?
igen és épp ezért lesznek most 800as gp gépek mert nemtudják kihasználni az erőt
ajaj akkor most örülsz mint vega a farkának mi!
eőeeee, majd vadászok valamit, vazz holnapra anyi képel fogok lógni, hogy az már képtelenség XDDD
az meg amásik hogy én 4 esben állva vígan kerekezgettem vele..igaz nem végig a sebességet de akkor is...itt most azt akartam személtetni hogy még alattam is ágaskodik mint a picsa...pedig én kb +40kilóval több vagyok
tudom hogy ez cross---de a gpseknek ottvan a 250le-s gép + a 40kilós japán gyerek
jaja és ha minden jó megy,akkor elhozom...