Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de rx legalább van a világon...ezek a 2000+az az előtti sendák mint amien az enyém kurva ritkák így nem túl sok az alkatrész...
meghogy jol is néz ki szentem nemtom szentem az 10-12LE és a súlye az 90kg.......mindenhol mást irnak az 50es RX-re
ez a senda összes erénye
kb 10le-s gyárilag...csak aza baj hogy a sújja miatt ez csak pony de a futóbűve + a fékei naggyábol jok
és a senda hány LE S&B?
mennyiért vetted a KX-et spy?
hülyevagy én nem kötöttem abba bele hogy 50es...nekem is az van-alázok vele
szerintem nem feltétlenül az erő a lények...pl itt nézem a videókat és azt látom hogy mennek mint az állatok de némeikük egy normális kanyart+féktávot nem tud csinálni...
na meg az hogy valamivel el kell kezdeni
jah meg remélem anyáék is adnak bele kis zsét mondjuk 20°%-t de mondjuk még az 50est se kárpotoltam nekik
jujj muultkor jöttem haza azt akkor mikor letöröltem a lánc körű akkor vettem észre hogy a patentszem elvan szakadva jujj bazz mentem volna 100m-t és rotty xDD
hát figyelj ha váltnai akarsz valami komolyab gépre akkor muszáj,énis nyáron dolgoztam elég sokat,meg most nyáron is fogok h legyen kredit egy 250re,meg szerintem elég sokan dolgoznak innen a forumbol is fiatalok a mocijukért
simoval volt ilyen mikor nagy por volt 2be már volt minden kinyna,szerintem azt is megbánta h kijött a gyárbol már kivánta a 3at,3ban meg fullatt lefele a angy porban na akkor jo lett volna egy felezö,aztán kettöfélben lehettt volna szurni
jah agész nyáron hordom majd a dinnyét 40 fokba
jah de 50es kis szarságot nem akarom halálra tuningolni ugyis nyáron jön a nagygép:D
tegyél bele felzöt
azt majd alázom a ktm-eket LOOl
most nézem milyen hejjjjjjesen irok
mondjuk van olyan emelkedő amit csak 1esbe birc a kicsike, de am az eredeti fogaskeréknél már eggyel nagyob van benne szal erősebb, és most fogok belerakni majd vmikor még nagyobbat
muszáj volt belekötni abba h 50esel emgy cvrossozni mi pedig még direkt irta is hogy uegn 50esel
jah 50essel, itt tolnán van egy kisebb ,,crosspálya"
ja értem
8=eight=éjt
én így okoskodtam ki
na én is tépek......
csao
hovamégy crossozni?50essel?
jo8...a 8 angolúl éjt.....azt azé nem??
holnap megyek crossozni:D igen 50essel:P...majd rakok fel képeket
na én is megyek csá