Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja amit multkor feltettél képet azon van ö nem?amikor sott bagozol és mögötted van az öreg nem?
én szeretném életem végéig üzni a terepezést max ha majd öreg leszek(50-60-70éves)remélem megélem ezt a kort akkor jöhet egy QUAD szért csak biztosnágosabb már egy tatának vagy egy CR 500
én ezzel magamat nyugtatom
Istenmencs nekem, meg annak is, aki öregnek titulál. Nem dicsekvésképp, de súlyzózom is vagy 16 éve, elég jól tartom magam. Csak ahogy a fiam mondja, "apa nem kövér, csak nehéz" (110 kiló).
adatlap késő van már ha neked se jut eszedbe
miért hány éves vagy nikk?
az szerelőm/edzőm több mint 60 éves...németh kornél Vb-s motorjával versenyzik seniorban..
szoval még nem vagy öreg
azé nem vagy még öreg! van fiad akit taníthatsz hogy jobb legyen mint te, és mellete te is mész! még vagy 25 évet mehetsz
nézte valaki a motor show1 et? hát ez szterintem ritka szar volt!
áðißá€$i a Köck Balázst ismered? ha jól tudom ök csinálták azt a kis pályát az almást.
jóestét gostriderek!
Azé kissé irigylem az összeset, aki nincs még 20. Nekem má minden nap ajándék, pláne ha motorozni is lehet
csupa szar, ha mégis találsz vmi jót, akkor jelezd!
na megnézem mi megy a tv ben
250 4t -ben igen ilyen kicsi dúgó van, igazábol nem a dugó drága, hanem az a 4 rohadt szelep 15/DB
a gyáli pályán szoktak edzeni... almásba kijött egy kicsit álltkodni...
egy 13 éves srác egy 2003 as Kava kx 80 al.
nagyon jól küldi... a nevére nem emlékszem... remélem még ttalálkozok vele
Köszi, vezér
ezt sem tudtam,és egy ilyen kerül 30ropiba vagy mennyibe,mi kopik el rajta?hoszusága vagy vastagsága?
Igen én voltam az a vén fasz
ja
lemértem 88 cm magas
az kis puca akar lenni a szelep?minden 4t-ben ilyen kicsi dugo van?
ki az akinek faján megy?