Amita tv ben láttál,hallottál csak tervezet!!!Januárban fogja a parlament tárgyalni hogy mi is tartozik az extrém sportok kategóriájába.Amúgy a MAMS/ Magyar Motorsport Szövetség/megvétózta a besorolást és sportminisztériumhoz fordult jogorvoslatért!!A sportoló pedig csak az aki az érintett tevékenységgel kapcsolatos szövetségnek a regisztrált,licences tagja.Elvileg.Amit ebből ki akarok hozni,hogy ez még közel sem biztos,és hogy csak a versenyzőkre vonatkozik.Külömben is ki tudná ellenőrizni pl. hogy valójában te nem a lépcsőn törted e a lábad vagy crosspályán motorozás közben.Minden esetre :Csak óvatosan
ŐŐŐ te nem láttad akkor a vidimet nézd meg!! Elég kicsi a fordulat néhányan nem hitték el hogy 250-es mer nincs hangja A másik hogy mindenki mást mond ebbe a témába... Na mindegy majd megkérdezek 1 szerelőt..
Szeva!
Szerintem nem, de meg kellene kérdezni kishapsit, ő motorszerelőnek tanul, és itt volt gyakorlaton Törökbálinton a KTM-nél. Szerintem ő ha becsukja a szemét, biztosan látja maga előtt a blokk belsejét. Az a gond, hogy mostanában nem jár erre, de iwiw-en elérheted ha nagyon akarod, csak rá kell keresni, hogy Paksi Gábor/kishapsi.
Mellesleg: ezért kell(ene) kis fordulaton 1kerekezni
hallottátok hogy 2007-től a kórházak nem állják az ,,extrám sportok" baleseteseinek ápolását??-amibe a krossz is beletartozik teszemazt ha eltörik a kezem a 60ezer FT-s gipszet nekem kell kifizetnem ugyhoogy csak ovatosan
Na sziasztok! Valaki tudna válszt adnia köv kérdésemre: Adott 1 450 vagy 525exc! Ha kerekezek vele sokáig holtponton(70-80fok közt vagy már már negatívba) Az olaj eljut a megfelelő helyekre???? HMM... Végülis ez az 1-ik indok hogy nemveszek négyütemet!!!
Próbálkozz csak,álltalában tényleg beválik.Ideig-óráig legalábbis.A földimnek meg üdvözlet.Bár abból hogy a krigliben játszik ,még nem derült ki számomra hogy ki is ő.
JA a lényeget majd el felejtettem.Csak akkor alj neki a szimering kitisztításának,ha előtte már a porvédőt esz a porvédő és a szimerimg közti részt jól elmostad.A hézagmérő nem a legjobb megoldás mert kárt tehet a szimering ajkában/belevághat/.Én pl vékony karton anyagból vágok csíkot és azt tolom a szár és a szimering közé.A legjobb kartonlapokat a csapágydobozokból lehet kivágni.Szerintem.Ezzel a technológiával kissé pöcsölősebb,de tuti a siker.Ha teheted és van tegyél szilikonzsírt a szimering és a porvédő közé.A teló meghálálja.
küölönben tv-be mondták hogy cross is beletartoziik meg mondtak még 7 sportágat...
én nagyon élvezem ezt a havat ma is délelőtt, délután is motoroztam és még mindig van belőle...
Szerintem nem, de meg kellene kérdezni kishapsit, ő motorszerelőnek tanul, és itt volt gyakorlaton Törökbálinton a KTM-nél. Szerintem ő ha becsukja a szemét, biztosan látja maga előtt a blokk belsejét. Az a gond, hogy mostanában nem jár erre, de iwiw-en elérheted ha nagyon akarod, csak rá kell keresni, hogy Paksi Gábor/kishapsi.
Mellesleg: ezért kell(ene) kis fordulaton 1kerekezni
link
te 250
link
tc 250
link
te 410
no itt!
Szecsu, egy földid tartozkodik a szobám mellet nemsokkal!
hamár itt tartunk, a féktisztitó az nem tesz kárt bene ugye?
link
amugy kishapsival mi a hézag?
ui:a normál zsír nem jó mert károsítja a gumit!!!