Na akkor elmondom sztem mér jó 1 ÖSSZKEREKES ATV!! A sportquadok szárazon otthagynak mint állat de nem is erre lett kitalálva! Bár ez is sofőrfüggő...Nade leedik a hó...Olyat lehet öszkerékkel menni... Szóval becsűröd 60nál úgy hogy tolatsz és még abból a keresztből is kijön!!!Ha valaki kicsit is szereti a rallyt az megérti miről van szó!! Másrészt dagonyába igaziba olyanba amit tankok jártak ki és két hetes eső után feláztak úgy hogy a krosszgépek elsüllyednek váltóig(voltam már ilyen helyzetbe ) Ott ő még röhögve jön ki!!Mert igaz hogy majd 3 mázsa de az kb 4*20cm oszlik el nem ugy mint a motor 120kg-je 18-22cm összesen! Szóval télen meg nagy dzsúvába császárság de amúgy nyilvaánvaló h. a motor a fürgébb!! Ja és ezzel ki lehet menni 3 személlyel plussz csomagok szalonnát sütni akárhova matt kokin és még a pálesz is felfér a demizsonba !! Amúgy ha csak 1 jármű lehetne az 250 v. 300exc
Eccer egy kispolszkis csaj mellétolatott a hídnak. Odamentem, persze visszaraktam a vasát az útra, nem nagy ügy. Aszongya: Hazavihetem Önt, Uram? Na neked most akkor én mondom: Ön nyert, Uram!
Köszönöm ez jó hallani,de csak 25év?az nekem kevés. Van egy barátom Sanyibácsi 67 éves mult, és még mindig crossozik minden hétvégén télen nyáron nyomja az Öreg egy crm 250-nel sok fiatal megirigyelhetné nagyon jó kondiban van az Öreg csak igy nagybetüvel.
aszem csanakival vagyunk a legfiatalabbak
37 hm még 13évig bövven tolhatod keményen az után meg csak lájtosan nehogy elvegyék töled a nyugdijt