Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit levok maradva sry
Igen most készültek a képek
én két hnap múlva 17
Na akkor elmondom sztem mér jó 1 ÖSSZKEREKES ATV!! A sportquadok szárazon otthagynak mint állat de nem is erre lett kitalálva! Bár ez is sofőrfüggő...Nade leedik a hó...Olyat lehet öszkerékkel menni... Szóval becsűröd 60nál úgy hogy tolatsz és még abból a keresztből is kijön!!!Ha valaki kicsit is szereti a rallyt az megérti miről van szó!! Másrészt dagonyába igaziba olyanba amit tankok jártak ki és két hetes eső után feláztak úgy hogy a krosszgépek elsüllyednek váltóig(voltam már ilyen helyzetbe ) Ott ő még röhögve jön ki!!Mert igaz hogy majd 3 mázsa de az kb 4*20cm oszlik el nem ugy mint a motor 120kg-je 18-22cm összesen! Szóval télen meg nagy dzsúvába császárság de amúgy nyilvaánvaló h. a motor a fürgébb!! Ja és ezzel ki lehet menni 3 személlyel plussz csomagok szalonnát sütni akárhova matt kokin és még a pálesz is felfér a demizsonba !! Amúgy ha csak 1 jármű lehetne az 250 v. 300exc
A fiam osztálytársai köszöntek nekem ugy hogy csokolom elég furcsa volt ezért szoltam nekik mégegyszer meg ne probálják mert csunya vége lesz .
pont forumozás közben sikerült a müvészi képeket késziteni
Eccer egy kispolszkis csaj mellétolatott a hídnak. Odamentem, persze visszaraktam a vasát az útra, nem nagy ügy. Aszongya: Hazavihetem Önt, Uram? Na neked most akkor én mondom: Ön nyert, Uram!
én 13
aszem csanakival vagyunk a legfiatalabbak
Ma fotós kedvem van
zoozee mert ö 40
1969 január 19.
17 jelentem
Zoozee, hol vagy téged keresnek , amugy nincs öreg ember, csak többet tapasztalt
Én 69 áprilisi szülés. Még Te jöhecc szóba
csanaki
19
jovan legyen 40en, ne rajtam múljon....
jah majd tankal eltépek a cross pályán a sok crossos között benyomok egy backflipet aztán tátva marad a szájuk
Fórumozok közül ki a legöregebb?
vagy egy tank nem, azzal is lehet terepen menni
Naggyából mint kerkyra
jovammáá
37 hm még 13évig bövven tolhatod keményen az után meg csak lájtosan nehogy elvegyék töled a nyugdijt
tényleg, adatlap. Egyébként 38 leszek áprilisban
Köszönöm ez jó hallani,de csak 25év?az nekem kevés. Van egy barátom Sanyibácsi 67 éves mult, és még mindig crossozik minden hétvégén télen nyáron nyomja az Öreg egy crm 250-nel sok fiatal megirigyelhetné nagyon jó kondiban van az Öreg csak igy nagybetüvel.