Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi leginkább az erdőben csapatunk. Egy délután megvan 8-10 liter benzinből. De mire a motort megveszed, mire felülsz rá, meg a sallangok, lánc, gumi, ami kopik, szakad, stb
Hát úgy vagyok vele hogy naon ki kell fogni ha jót akarok!! Nem ismerem a gazdáját nem akarok úgy belevágni....!! Inkább 1 évet éhezek oszt csak maj lez valami
hálás is vagyok neki, ha belegondolok miből maradtam volna ki! most nem is beszélnék itt veletek...
Szerintem is a benzin a legkevesebb. A többi sallang na az a sok. Egy példa: Egy vasárnapi motorozás mondjuk a Kókai crosspályán . Költségek: Két motorba benzin min 3000ft pályahasználati dij: 3500ft ugye kell egy kis kaja is kb 500-1000ft oda-vissza ut Kóka-Bp 80km min 1800-2000ft ez durván egy tizes, és még nem mentem egy kört sem. És egy hónapban ugye van 4 hét.
énis folyton igy számolok
de komolyan
hogy pl nézünk valamit vhol haverokal
aztán mondom:bazz ebből kijönne 4 liter benya
apropo exc 300 gerre használt nem érdekel? azoknak már enm vészes az áruk nem ugy mint egy ujnak 500-600ért lehet venni egész jokat
Aszongyák, cigi után jön a metró... Tehát igaz
Ha csak a közlekedési eszközt nézzük sztem is verhetetlen a simo robogo babetta trió! Nekem a robesz mai napig szívszerelmem Mer kevest fogyaszt ahhoz képest nem megy rosszul meg ki lehet kerekezni a világból vele... Na de ez a topik nem erről szól úgyhogy bocsi
Király az öreg! Nekem mindent magamnak kellett megteremteni
nincs mit..örömmel tettem
kösz hogy ezt megosztottad velünk!
na megint elmegyek...
kitolom magamból a felgyülemlett bélsárt
Most megy az m1-en az Imádok élni című zene. Királllllllyyyyyy!
hát magamnak kell tankolni, ugyhogy sajna dominál
na meg most a rometba is kéne kis benzin...jönnek a hidegek meg a hó, olyankor nem akarom kínozni a hondát, megyek korcsojázni a tóra a romettal.....
apropó romet, egy láda sörbe került papámnak(igaz a motor husosládákba volt darabokban...), és ezzel tanult meg mindhárom fiú unokája motorozni , végülis neki köszönhetjük hogy most motorozunk
majd fog neki számitani ha neki kel megvenni de amugy szerintem nem csak a te fiad illyen
IIIIIgen, meg rohatt természetes a síelés meg a tengerpart is. Sajnos. Csak szerintem normális szülő úgy van, hogy a gyereknek többet akar adni, mint neki jutott
Pedig ebben a sportban majdhogynem a benzinár dominál legkevésbé
Én kb 3 éve benzinben számolok
jaja én is mindent benzinben számolok,ez van de ha enm igy lenne nem is motoroznéka nynit amennyit
Fiamnak is van egy babettája , és szerintem jobban szereti mint a kx -et nem értem ezt a gyereket! Ha az én idömben lett volna ilyen motorom a napot is leszedtem volna az égröl örömömben.Az a baj hogy a mai gyerekek nem értékelik ugy a dolgokat mint régen tisztelet a kivételnek. Természetesnek veszik, hogy a szüleik csak ugy vásárolnak nekik több százezer forintos motorokat .Legalább is a fiam igy fogja fel.
nix röhögisieren! nincs is attol jobb..
kezdek fáradni ugyhogyha oltári baromságokat írok, küldjetek aludni
2000-ben lett meg első simsonom. 2002-ben yamaha tdr és 2004-ben a mostani husqvarna. Ha a formalitást figyeljük akkor idén kellett volna cserélnem ismét, de ez sajna elmaradt Pedig én szerettem volna és szeretnék is váltani.
hehe, majdnem olyan hülye vagy mint én már minden árat ugy forditok le hogy pl 600FT majnem 2liter benya.... áh akkor megvagyok nélküle inkább....
Én sámsonnal(4ever )
házi tea