Mi leginkább az erdőben csapatunk. Egy délután megvan 8-10 liter benzinből. De mire a motort megveszed, mire felülsz rá, meg a sallangok, lánc, gumi, ami kopik, szakad, stb
Hát úgy vagyok vele hogy naon ki kell fogni ha jót akarok!! Nem ismerem a gazdáját nem akarok úgy belevágni....!! Inkább 1 évet éhezek oszt csak maj lez valami
Szerintem is a benzin a legkevesebb. A többi sallang na az a sok. Egy példa: Egy vasárnapi motorozás mondjuk a Kókai crosspályán . Költségek: Két motorba benzin min 3000ft pályahasználati dij: 3500ft ugye kell egy kis kaja is kb 500-1000ft oda-vissza ut Kóka-Bp 80km min 1800-2000ft ez durván egy tizes, és még nem mentem egy kört sem. És egy hónapban ugye van 4 hét.
Ha csak a közlekedési eszközt nézzük sztem is verhetetlen a simo robogo babetta trió! Nekem a robesz mai napig szívszerelmem Mer kevest fogyaszt ahhoz képest nem megy rosszul meg ki lehet kerekezni a világból vele... Na de ez a topik nem erről szól úgyhogy bocsi
hát magamnak kell tankolni, ugyhogy sajna dominál
na meg most a rometba is kéne kis benzin...jönnek a hidegek meg a hó, olyankor nem akarom kínozni a hondát, megyek korcsojázni a tóra a romettal.....
apropó romet, egy láda sörbe került papámnak(igaz a motor husosládákba volt darabokban...), és ezzel tanult meg mindhárom fiú unokája motorozni , végülis neki köszönhetjük hogy most motorozunk
IIIIIgen, meg rohatt természetes a síelés meg a tengerpart is. Sajnos. Csak szerintem normális szülő úgy van, hogy a gyereknek többet akar adni, mint neki jutott
Fiamnak is van egy babettája , és szerintem jobban szereti mint a kx -et nem értem ezt a gyereket! Ha az én idömben lett volna ilyen motorom a napot is leszedtem volna az égröl örömömben.Az a baj hogy a mai gyerekek nem értékelik ugy a dolgokat mint régen tisztelet a kivételnek. Természetesnek veszik, hogy a szüleik csak ugy vásárolnak nekik több százezer forintos motorokat .Legalább is a fiam igy fogja fel.
2000-ben lett meg első simsonom. 2002-ben yamaha tdr és 2004-ben a mostani husqvarna. Ha a formalitást figyeljük akkor idén kellett volna cserélnem ismét, de ez sajna elmaradt Pedig én szerettem volna és szeretnék is váltani.
de komolyan
hogy pl nézünk valamit vhol haverokal
aztán mondom:bazz ebből kijönne 4 liter benya
kitolom magamból a felgyülemlett bélsárt
na meg most a rometba is kéne kis benzin...jönnek a hidegek meg a hó, olyankor nem akarom kínozni a hondát, megyek korcsojázni a tóra a romettal.....
apropó romet, egy láda sörbe került papámnak(igaz a motor husosládákba volt darabokban...), és ezzel tanult meg mindhárom fiú unokája motorozni , végülis neki köszönhetjük hogy most motorozunk
kezdek fáradni ugyhogyha oltári baromságokat írok, küldjetek aludni