Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nekem az van, nemtom hogy a fiad betudná e rugni, van rata öninditó is
de kül nem indul be ugy,hogyha ugy rugod le,hogy épen hogy lemegy harmatosan,vagy anél erősebben. ez csak akor indul,ha izombol lerugod,azt pedig nehéz
jóóó de lehet hogy pont neki nem teccene...de lehet hogy igen
ez a gépsas is 25rongy
nikk véletlenül nem ezt az aszfaltszaggatot nézted ki a fiadnak?
Az király. De akkor hová teszem a láda sört?
Mit szólnál az én első bowden nélküli musztángomhoz? Annál szarabb talán a világon nincs. Mégis több mint 20 éve motorozom és nagyon teccik
azért ezt ne jelentsed így ki, lehet most nem akar majd, de pl 2év múlva magátol fogja mondani, hogy apu motorozni szeretnék....
mutatsz neki mind a 2röl egy egy képet aztán amelyikre rámutat emgmondod neki hogy nyáráa kap egy ilyet aztán hétvégére beujitasz neki egyet
ellenpéda erre Szecsu barátjának a fia!
de ha megunja a motorozás és inkábbb korcsojázni vagy ovagolni megy?
Ja, oszt ha ez a szar nem teccik neki, naggyából ennyért újra értékesíthető. De akkor befejezte a motoros karriert
Ne aggódj felfér a Póni a csomitatóra
jóó okééé..de érted...veszel a fiadnak valami össze vissza tákolt izét..és aztmondja hogy szar nemteccik stb...
hameg egy fasza pit bike ot kapna lehet hogy azzal aludna...
jah nem érdemes még igy az elején szerintem sokat belefektetni
egyik haverom is vett a fiának régebben mikor bejöttek ezek a pocket bikeok egy guadot valami 90ezer volt ujonnan a csávo 250kx-el TÁMAD és a kis pulya megvolt vele áldva,meghogy ö milyen anyg motoros lesz
aztán +kapta a quadot 1hét és leseszarta,ugyhogy ott ál a 90ezer ft a garázsban
Nah szép álmokat kívánok neketek! Magamnak meg 50centi havat
Na, lényeg, 25-öt mondtak a pónira. Bagatell. Még a Gerre pálinkás bulijának is utána lehetne vele menni. Ha elsüllyed, a hátamra veszem, oszt séta
A póninál biztos drágább. Osz megenni nem tudm, ha a genxter közli, nem eszt a lovat akarja
meghát a pitbike drága is
áhhh szerintem egy pitbike is böven befér egy kocsi csomagtartojába
Azé lenne jobb a pony, mert eccerű beb@szni a csomitartóba. A pit szerintem túl nagy. 8 éves kölökkel még csak nem kéne a városban nyomulni.
Maj mexokja. Inkább lassabban mennyen, oszt essen hanyatt. Nem láttátok tavaly lefelé egy piros jelzésű sípályán golyóban. Az ugratón a fák mellett
van önindítos orion!
őőő, logikus....40kg kis rometot már emelgetné az...hát nem tudom....
Vegyél egy Orion pit bikét Standartnak van olyan ha jol tudom. Csak ha lefullad akkor a gyereked lehet nem fogja tudni berugni vagy van rajta öninditó? Orion Kinai?