én azt mondom az ilyeneknek hogy tanuljanak meg először egyenesen menni egy simsonnal asztán jöhet vmi nagyobb mondjuk egy 125 ös 2t. ha azzal is megy akkor np.
ha meg bevállalja a 250 2t akkor már lehet tud vmit ezekeután
az ilyen emberekkel össze kell barétkozni...el kell vinni őket endurozni...fasza helyre..és otthagyni a gecibe
mi is jártunk ugy hogy voltatk aki visszaforultak és nem arra jöttek amerre mi...mondjuk..mégegyszer én se mennék arra...
El kéne őket vinni jó kis őszi esőben, felázott talajra hullott falevelek közé az erdő mélyére. Át a patakon, majd mingyá fel a siratón, lendület nélkül, keresztben bródszájdolva. Lehet beszarnának
Hát, azért képzejj el egy nagydarab vasat pörögni a levegőben, mint egy meteorit..... Még a nyakunkat is behúztuk, meg mindenki leállította a motorját. Kurva nagy csend honolt a fák között.....
itt erre flé a sok uj gazdag emberkéknek mindenk csak azért volt quad mert az milyen vagyány meg kemény,aztán 1-2 zako és volt quad nincs quad
de mostmár motorral nyomják a kemények épp a mi nap beszéltük gerrével,hogy a sok nagy képü arc,megveszi az uj exc-ket(450-525)aztán 500ezres fux a nyakban+tangapapucs+triko+kigyurt felsötest+egy 100ezres oakley szemcsi aztán mehet a bugizás,roszul avgyok az ilyenektöl
Nem hullajtottunk érte könnyeket, elég nagyarc volt. Hiába mondtuk neki, hogy a gépe nem biztos, hogy enduró versenypályára való. Meg a mellékelt siratót is fikázta még lenn
én azért azt nem mondanám hogy angyobb tudás inkább azt h más fajta tudás,mert ha nagyobb tudás kell egy quadhoz mint egy mocihoz akkor viszaflé már nem igazhogy ha valaki profi quados akkor profi mocis is,ezért szerintem teljesen más fajta tapasztalatot igényel egy quad
van ez igy...
egyik haverom az uj 700as raptorral törte szét magát...mag keréken maradt ő lerepült róla...és nyilt sípcsonttörés...
azóta már el is adta...
Az szinte tuti, hogy nagyobb tudás kell hozzá. Én legalábbis eccer próbáltam egy ltz-t, hát mindenféle vizek folytak rólam, amik két keréken nem szoktak
ha meg bevállalja a 250 2t akkor már lehet tud vmit ezekeután
mi is jártunk ugy hogy voltatk aki visszaforultak és nem arra jöttek amerre mi...mondjuk..mégegyszer én se mennék arra...
de csak akkor ha előtte nagy volt a pofája
JA ÉS TUDNAK VMIT MUTATNI TALAJON.
de mostmár motorral nyomják a kemények épp a mi nap beszéltük gerrével,hogy a sok nagy képü arc,megveszi az uj exc-ket(450-525)aztán 500ezres fux a nyakban+tangapapucs+triko+kigyurt felsötest+egy 100ezres oakley szemcsi aztán mehet a bugizás,roszul avgyok az ilyenektöl
nekem sikerült leérkeznem úgy is hogy csak 1 kerékre...és uténa a többi
ez lett volna a következő amit irtam voltna.Szerintem kb mindenki azt hiszi hogy, áá 4 kerék..az picsa....
aztán csatt...
másfajta tudást gényel mind2
egyik haverom az uj 700as raptorral törte szét magát...mag keréken maradt ő lerepült róla...és nyilt sípcsonttörés...
azóta már el is adta...