Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod nekem meg a házi tea meg a vacsora szokott a fejembe szálni............
Yamaha jog aprioval kezdtem mai napig megvan A VILÁG LEGMEGBÍZHATÓBB MOTORJA sztem!
én hálistennek nem cigizek de nem is fogok,tök baromság egy havi cigizés árábol csomo ebnyát veszek
csao
már rég ez atéma
én inkább azt irom le hogy kimegyek rágyújtani...
inkább irja le mindenki azt,hogy mikor, milyen motorral kezdte
ez a 2lietr cola és egy zacsko tescos perec hatása netudd meg hogy kitud ütni
Úgy látom spy neked is a fejedbe szállt a gönci barack
hát én igy hirtelen nemtudom
de aszem 2002 nyarán
de csak tavaly kaptam meg az első motoromat egy dt 80ast..örököltem bratyómtól.
yz-t elvileg április 2.-án vettem
én is tablettával kezdtem
8 évesen !
hm...a quadra aztán lehet pakolni egy kis ezt azt
én 2005.szeptember 17 vagy 18 dikán
tereoezsét =terepezés
Akkormég épp ihatnánk együtt
én a motorozást 2002-ben kezdtem egy babettával a tereoezsét pedig 2006.szeptember 24-én
Nekem apám nem akart motort venni, nem értette az egészet. Aztán sajnos 85-ben eltemettük. Mingyá vettem az ösztöndíjamból egy Musztángot. Bowden egy darab se volt rajta. Gáz a feltekert alapjárat, fék meg a slusszgomb és cipőtalp.... Váltás kuplung nélkül. De csak erre volt zsém
A pálinka csak példa volt... Néha bort viszünk
300 exc nagyon jo választás, az a pálinka soha nem maradhat el
kb 8évesen romet pony-val....képet nem rakok be, mert GYURI KAPJA BE!
én április 29
Következö kérdés? Ki mikor kezdte és mivel? Én 1975-ben egy átalakitott rigavázban egy still motorfürész blokk kézi berántossal apám inditotta mert nekem még nem ment 7 éves voltam.
25-én. Ezért a kisebbik fiam a büszke Márk nevet viseli (szintén április 25). Majd jó be tudok vele piálni ha megérem
Az haggyán, de amikor a húszéves gádzsik teszik ugyanezt.... mint ez a kispolszkis
hanyadikán születtél?