Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és akkor meg majd 1-2ben gázra kerék,dobja le magárol szerencsétlen gyereket?
Biztos így fogok tenni. Nem akarom kinyírni a saját fiam. Meg rövidebb áttétellel könnyebben el is indul
hát nem is voltak normálisak...attól roszabb már csak a riga
jaja, jo a star blokkos kis romet...de inkább olyan lánckereket rakj majd rá amivel max ilyen 55-60at megy, mert fölötte életveszély a romet....már 45nél a lábtartó ugy rezeg, mintha talpmasszázsban lenne részed....
egyik haverom hasonló kis pitbikeval jár mindenhova azon sincsen lámpa + semmi..a hangja is brutál tehát feltűnő is...de a rendőrök még nem baszták meg érte/van rajta biztosítás aztán jó van
lehet a faszt....kellenek rá lámpák...azért mert 50ccm még vonatkoznak rá a kresz szabályok
Akkor csak jobb a turbós star blokk. Egyébként romet blokkot szereltem anno, hát nem voltam róla meggyőződve, hogy épeszűek tervezték
Biztos lehet, csak ne legyél túl magas meg nehéz. De ez már 39-ért is van a használtautón valahol
tudtommal lehet iennel menni...mér ne lehetne?
máskor a wc-n szívd el a cigit
ki is dobja nagyon szivesen, de könyen lehet állitani, igaz az enyém ugy szét van/volt kopva hogy vagy egyesbe vagy kettesbe kellet lábbal tartanom, nem lehetett megtalálni azt a pontot mikor ok volt....
na ittvok...csak hát ugye olvasgatni kelett a decemberi mxtime-os és a motomixet
már előtte is kelet szal nema cigi miatt volt..
de az is rátett
amugy ilyen kis "hoki" micval lehet menni közuton ha van rajta lámpa stb..?
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au... src="/img/smiles/12.gif" align=absmiddle>
há honnantudjam én azt ődolga de sztem bagzik is egyet
A gyárin főleg az zavart olyan 15 éve, mikor utoljára ilyennel mentem, hogy kettőbe váltáskor várni kellett a kuplung kiengedéssel, míg "bevette" a fokozatot. Lehet, csak az volt szar, amivel én mentem
a klotyon? olyan kábitó büdöset salakolt?
sztem elaludt
Dév, beszorult?
fuck anynira tombol most ez a simos+babis+robogos idöszak nálam,hogy eladom a gecibe a 250etz-ét
aztán beszerzek valami ksi robit most nézegettem 50-60ért már lehet venni diot,olyan volt nekem is csak a nagy hévben váltos moci stb..elcseréltem egy simora ami azért kicsivel ekvesebbet ért,na de hát mind1
elpaszolom az etkot aztán beszerzek egy robit remélem nemsoká lesz jogsim akkor meg már hasznát is veszem
amugy a gyári romet is jó, amig csak az van nem keveset lesz miatta ideges a fiad, de a szerelés alapjaiba is belekostolhat...utolag örülök neki.....ja meg sajna szereti a kaplunglamellákat enni....
Ja, Te mondtad, hogy istenmencs a kínai szaroktól. Ezzel el tudná occsón dönteni, érdemes-e továbblépni. De azér hadd ne legyen magától értetődő a dolog (mintahogymá beszéltük).
Ezen megsem lepődőm.
hát már annyit beszéltünk róla, hogy megkéne valósítani.....
A fiamnak én is most néztem ki egy szimó blokkos pónit. Egy hét szófogadást határoztam meg érte, szerintem nem veszélyes, de nem akar összejönni.
Siki majd valamikor nem jössz ki velünk solymárra! kéne majd egy jót pályázni ott!