Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mi!?
Vannak egy páran!
Pl: Ducati diBosco,Quasimoto stb!
Most csak ennyi jutott az eszembe!
Ciao
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a Rizoma kiegészítőket forgalmazza valaki idehaza?
Bizony így van. Az egy elsődleges szűrő a nagyobb szennyeződések kiszűrésére.
Desmo620! a képen lévő pálcika szűrőt azt cserélni nem kell ugye, elég ha jol megtisztitják és vissza mehet a helyére nemde?
Szia Robee!
Igazábol nem az olajcsere kerül sokba,meg nem abban van a nehézség,mert szerintem azt bárki meg tudja csinálni (kb. annyiért mint bármely más motornál). DE... ha valami más szervizelni való dolog van,akkor csak szakember! (márkaszerviz vagy Desmodoki!) Ja,és szerintem az egy picit zsebbenyúlósabb lesz mint egy japónál! Viszont hidd el,hogy ennyit simán megér,mert egy olyan motorod lesz,ami nem tucat és olyan élményeket tud nyújtani amit csak egy DUCATI! Szerintem... Szóval hajrá!
Igen
asszem erre gondolsz
Én először mindenképp megnézném ahogy egy szakember megcsinálja neked. A 620-as blokkban pl mutattak nekem két olajszűrőt is. Az eggyik olyan amit japán motorban nem is látsz :) Aztán ha kitanultad, meg van affinitásod, mehet természetesen magadtól is ;)
olajcsere természetesen megoldható otthon , a karbantartás oldalon pl van egy cikk róla, még nem magyarodott meg, de ami késik nem múlik :)
szia
alkatrészek relatívak (speciel én nem tudom, mennyi egy japánhoz a cucc :) ), de számomra elviselhetőek. ami fontos, hogy "rendes" szerelőhöz kell vinni a motort, nem a helyi szakihoz, aki ha gsxr-t tud javitani miert lenne nehéz egy szar olasz. az egész titka a jó beállítás, vezérműszíjak és szelepek.
fogyasztás 6 liter körül van a 620-asomon, végsebesség 180, de fejidom nékül már a 140 is izommeló, fejidommal elviselhetőbb.
a ducatiklub.hu oldalán hamarosan lesz egy cikk a ducatira váltásról, érmdemes csekkolni az oldalt
Üdv Robee

Nekem egy '99-es 750es monsterem van . Nekem nagyon bevált . Amit eddig cserélni kellett rajta azzal nem volt gond beszerezhető volt ( vezérműszíj ,szűrők ,gyertyák ) .az alkatrész árai sem vészesek . A fogyasztása is barátságos kb 6-7 liter de városban egy picit több mert a harmadikat nem szereti ötven alatt . A párom is sem panaszkodik a hátsó ülés miatt még hosszútávon sem fárasztó . Szóval csak jókat mondhatok róla . Ha van egyéb kérdésed szívesen válaszolok .
Tényleg vannak körülményes megoldások, de szerintem otthon is simán meg lehet oldani a legtöbb dolgot.
Köszönöm a gyors választ, nagyon szép a mocid. Egy olajcserét sem lehet akkor otthon megoldani? Bonyolultabb mint egy japán gépnél (olaj le, szűrő ki, szűrő be, olaj bele és kész)?
Szia Robee,
Alkatrész ellátottság: szerintem nincs vele probléma. A márkaszervizekben kopóalkatrész készlet biztos h van. Ami meg nem az, azt rendelésre szállítják. Nem hiszem h drágábbak lennének, mint pl. a japán motorokhoz. Sőt amennyire hallottam a Honda lakatrészeknél kedvezőbbek az árak.
Fogyasztás: na ez tényleg teljessen a vérmérséklet függvénye. Attól függ mennyire cibálod. El lehet csettegni velük 5 literes fogyasztással, meg meg lehet velük etetni 10 litert is...
Végsebesség tekintetében nem tudok hitelesen nyilatkozni. A 750-esé biztos h 200 felett van, a 600-asé lehet h nem.

Álltalánosságban meg annyi, h szakemberrel nézesd meg amit veszel és csakis hozzártővel szervizeltesd. Egy Ducati nagyon más, mint pl. a japán motorok. Hiába a sok éves (japán) szerelői tapasztalat, könnyen mellé lehet fogni. Tehát vagy hivatalos márkaszerviz, vagy Gál Tomi, alias desmodoki. Róla a klub oldalon találsz további infokat. Meg itt is ha van türelmeg visszakeresgélni ;)

Remélem segítettem! Ja és javítson ki bárki nyugodtan, akinek hozzáfűzni valója van!
Üdv Ducatisok! Tavasztól szeretnék "átülni" egy Monster nyergébe. A régebbire lesz elég munícióm, 600-asra vagy 750-esre. Érdekelne hogy milyen az alkatrész ellátottság és hogy drágábbak-e az alkatrészek mint a japcsi gépekhez. Valamint ilyen alap dolgok hogy mennyi a fogyasztás, végseb., stb. Válaszaitokat előre is köszönöm. Robee
hát nem sietik el :)
Megjelenés 2-4 hét,már felvilágosítottak.
akkor majd én is írok
Ha valakit érdekel tudunk szerezni most 1098 - at ca. 4,3MFt - ért + regadó + forg.hely. = ca. 4,6M

Szokott lenni más érdekes ajánlatunk is ( ennél komolyabb árkülönbségekkel is, de természetesen nem aktuális, de új modellek ), nem tudom, ha gondoljátok feldobom őket ide a fórumra amikor becsúszik valami.

Mi a véleményetek?

Üdv!

Cavalli
Egy ismerösömet érdekelné a moci.Hol lehetne megnézni helyileg?Elöre is kösz!
Értem köszönöm még egyszer a válaszokat, nos ma volt szerencsém egy olyan 40km-t legurulgatni és hát semmi bajt nem éreztem (azon kívül,hogy picit átfagytam de hát ennyi kell ), nagyon szuper kis paripa Találtam is egy vidit amiben pont ugyan olyan hangot véltem felfedezni mint az én kicsikémnél,remélem nem gond ha linkelem. Wave

http://www.youtube.com/watch?v...
Attól függ milyen az a csörgés, zörgés. Én a sajátomnál inkább valami kattogást hallok, de az sztem nem a kuplung. Talán a vezérlés? Nem tudom... astrx 750-ese pl csilingel, mintha kis harangok lennének benne és az is teljesen normális. Szóval meg kell nézetni valaki hozzáértővel.
a kismonstereknek is van egy jellegzetes zorgese csorgese, teljesen termeszetes. desmo620 talan a pontos magyarazatot is tudja, en nem :) de ez nem hiba, hanem alaparas extra :)
Értem, köszönöm a választ, ezek szerint jól sejtettem, akkor már csak arra kell rájönnöm az enyémnek miért van ilyen csörgős hangja...
Szia Wave,

Nem létezik. Ha száraz kuplungra vágysz akkor ezres (vagy 900-as) blokk kell, legalább is Monsternél.