Üdv mindenkinek, lenne egy kérdésem és örülnék ha választ is kapnék rá:D Tehát a Ducati monster 620 i.e. darkból létezik-e száraz kuplungos kivitel? A választ előre is köszönöm.Wave
Szeretnék eladni egy DUCATI ST2-ŐT SÜRGŐS kp-re 1998-as 944cm3-es,2év műszaki 850000Ft irányár.Ha bárkit érdekel ár alatti kp-ért SÜRGŐSEN hivjon.Tel:06703606688.Köszönöm.
Nem néztem milyen áron adják és nem is ismerem a tipus árait de!
A régi hetesem ami 89es közel 20e km rel vettem 5éve és a mostani hetesem ami 98as 60e rel!A réginek vásárláskor még a blokkját is szét kellett borítanom.Viszont azota is megbizhatóan gond nélkül megy(pár apró dolog ami kora miatt van).Miért vettem meg ha 20e km viccesen kevés és még csörgött csattogott és rossz is volt?Mert kúrvajó áron adták ráadásul piros és nem kawazöld de így a kutyának se kellett hát rácsaptam,azóta se bántam meg a gépet csak a szine zavart mindig is:)
Mostani mocimban meg a 60e nemzavart egy 10éves gépbe,talán ennek nincs az órája vissza tekerve mert ránézésre reális a óra.Ezt is azért vettem mert kurvajó áron volt.
Tehát összegezve a tanácsom:
Ha motort veszel nézd meg ár-érték arányba tipust alaposan ismerő szerelővel(pl. a régi kawák 99% t fejből álmomból tudom milyenek belül),vigyél magaddal feltétlen valakit ha nem is szerelő,mert ha nagy a szerelem észnélkül döntesz.Ha hibás a moci keményen alkudni és reális ár esetén megvenni majd rendberakni.
Amugy nagyon imádom a dukikat csak sajna sose szereltem meg sose mentem eggyel se.
sok sikert a vásárláshoz!
Amit még tudok javasolni mint veterán mániás,hogy ritkább járműveket klubokon és márkatársakon belül érdemes venni amik nincsenek hirdetve,mert akkor tuti jó vételt fogsz ki,tehát érdeklődj megszállot dukisoknál a dukik iránt és tuti találsz frankó gépet!
Én ismerem azt a mocit. Úgy volt, hogy megveszem. El is mentem megnézni, és valahogy teljesen más volt a motor.A srác azt mondta hogy olaszból hozta be, nyár óta ott van. Alaposan megnézegettem;
-a markolat egyből nem olyan mint a képen: valami gagyi fakó piros volt
-a hátsó lengővillán balról meg van húzva
-a plexin található helyzetjelző sehol (plexicsere)
-a lengővilla bal oldaláról hiányzott a láncvédő
-a szervízkönyve szerint 3szor volt szervízbe de minek 3000 km-nél ?
-és nézd meg a képen azt a kis jelzést
De ha akarod menj el és győződj meg te magad.
Én nem bántam meg hogy nem őt választottam
Megpróbáltam a linket, de sehogysem sikerült. Szóval esetleg le tudja valaki itt írni, hogy Zard ügyben hol próbálkozzak itthon? Külföldi forgalmazókat már találtam. Egy Sportclassichoz kellene egyébként.
Hali !
Én meg lennék, sőt regisztráltam is ott de valamiért nem tudtam belépni! Azt láttam az e-mali, hogy jött válasz de nem tudtam semmit tenni. Szerintem én vagyok az egy szerű!Nem igazán láttom át ezt a kis ablakban egy még kissebb és abban van egy annális kissebb rendszert.
üdv.
Egyébként meglestem az adatlapod és elcsodálkoztam, mivel ugyanabból a szép kisvárosból fórumozunk!
Milyen kicsi a világ!
Üdv