Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni több hozzáértő, hogy mikor érdemesebb motort venni? Szezonban vagy szezonon kívül? Mondták hogy szezonban drágábbak a motorok, de sztem ennek nincs alapja főleg így a ,,nagy gazdasági világválság'' idején. A jelölt egy 600 vagy 620 monster lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
kész is, javítottam. bocsi
tenyleg, mindjart javitjuk a hibat
joenavran probaltam de nem lehet regisztralni mert legalul a kodot amit be kene irjal nem jelenik meg
szerintem hírdesd meg a www.ducatiklub.hu használt moroai közt is ,mert itt gyorsan elsikkad!
Eldo Ducati Monster 600 cc 2000 evjarat carbon hasidom,ulestakaro.ledes indexek,vadi uj gumik stb
Orsi, hogy tetszett a szekér?
szia tpa.
bocs hogy késve írtam válszt de így van időm
kösz szépen a felvilágosítást mostmár minden világos a fogyasztásmérővel kapcsolatban.
Astrx, Sps!
Az RSV-sek dec.27.-én a Silverkartban rendeznek évzáró bulit. Én mint ex-RSV-s megyek. Nem jöttök?
SPS!
Azt kérték, hogy e-mailben kérjek ajánlatot, de még nem válaszoltak. Holnap reggel hívom őket, aztán téged is megcsörgetlek.
ejjj eladták a kinézett mocimat
jepp
az emberfia aztat hinné, hogy ilyenkor szaporább itt az élet
Szia gajan!
Ja ja ahogy írod csülkös pacal,vörösbor ahogy azt köll
gyerekbuli? /négykézlábas/
Üdv Petya!
Nagyon örülök és megtisztelsz,hogy ilyen távolról veszed a fáradságot és eljösz hozzánk. Remélem jól fogjátok érezni magatokat,az isteni nedüből nem lesz hiány meg igérem Annyit kérnék előtte szólj rám ,hogy kb. mikkorra értek ide,csak mert pénteken este melózom szombat reggelig,aztán pihi addig amíg ide nem értek A meglepiről meg annyit ne hozz engem zavarba már annak is nagyon örülünk ,hogy itt lesztek velünk Üdv.
McDrive 48-as tér
SZUPPPAAA
szegeny lany meg ott fog fagyoskodni a kiralyutca sarkan, amig te a 48-as teren varod :):):)
Figyelj,akkor ha neked jó csináljuk úgy,hogy ahogy beérsz a Pécs táblán felhívsz vagy engem vagy fatert és a mekinél találkozunk és mehetünk motort nézni. Mit szólsz?
Attól függ melyik részen laksz Pécsen :), de sztem az lenne a legjobb ha mekinél találkoznánk, persze attól függ merre laksz.... :)
Gyere nyugodtan.Nekem az is teljesen jó ha éjjel érsz ide Szóval,komolyan mondtam,hogy bármikor is jössz nekünk tuti jó mert a motor mindíg kéznél van. Nem tudom mennyire vagy ismerős Pécsen,mondjak utcát,vagy ha beérsz Pécssre elmennyekek eléd?
1098 első teleszkóppár eladó, az alsó villa híd öntvény csavarnál repedt. Kormánylengéscsillapítóval, alsó felső villahíddal. Féknyergek nélkül. Ha érdekel valakit szóljon.
Szia Firehorn,

holnap akkor mennék, ha jó neked, kb 4-5 között érnék oda. De előtte felhívlak, jah meg majd akkor kéne a cím is :)
Szép napot!
Megnéztem, és meglett húzva rendesen minden csavar, és csatlakozás. Beállítási probléma lesz valószínű.