Tudna nekem segíteni több hozzáértő, hogy mikor érdemesebb motort venni? Szezonban vagy szezonon kívül? Mondták hogy szezonban drágábbak a motorok, de sztem ennek nincs alapja főleg így a ,,nagy gazdasági világválság'' idején. A jelölt egy 600 vagy 620 monster lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv Petya!
Nagyon örülök és megtisztelsz,hogy ilyen távolról veszed a fáradságot és eljösz hozzánk. Remélem jól fogjátok érezni magatokat,az isteni nedüből nem lesz hiány meg igérem Annyit kérnék előtte szólj rám ,hogy kb. mikkorra értek ide,csak mert pénteken este melózom szombat reggelig,aztán pihi addig amíg ide nem értek A meglepiről meg annyit ne hozz engem zavarba már annak is nagyon örülünk ,hogy itt lesztek velünk Üdv.
Figyelj,akkor ha neked jó csináljuk úgy,hogy ahogy beérsz a Pécs táblán felhívsz vagy engem vagy fatert és a mekinél találkozunk és mehetünk motort nézni. Mit szólsz?
Gyere nyugodtan.Nekem az is teljesen jó ha éjjel érsz ide Szóval,komolyan mondtam,hogy bármikor is jössz nekünk tuti jó mert a motor mindíg kéznél van. Nem tudom mennyire vagy ismerős Pécsen,mondjak utcát,vagy ha beérsz Pécssre elmennyekek eléd?
1098 első teleszkóppár eladó, az alsó villa híd öntvény csavarnál repedt. Kormánylengéscsillapítóval, alsó felső villahíddal. Féknyergek nélkül. Ha érdekel valakit szóljon.
Tudna nekem segíteni több hozzáértő, hogy mikor érdemesebb motort venni? Szezonban vagy szezonon kívül? Mondták hogy szezonban drágábbak a motorok, de sztem ennek nincs alapja főleg így a ,,nagy gazdasági világválság'' idején. A jelölt egy 600 vagy 620 monster lenne.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.